Доктор Хаус - купити запасні частини для побутової техніки оптом

Переглядів: 978

30 серпня 2020 14:00

 Доктор Хаус - купити запасні частини для побутової техніки оптом  фото

Ми не знайдемо жодної людини, у якої б хоч раз не зламалася побутова техніка. А якщо ця техніка дорога та ще нещодавно відпрацювала свій гарантійний термін служби, покупка нової може бути непередбаченою та боляче вдарити по кишені. Тому, щоб заощадити і не розлучатися з полюбилася річчю, люди звертаються до сервісних центрів та ремонтні майстерні. І саме для вас «Доктор Хаус» розробив інтернет-магазин з найширшим виборів, аксесуарів і запчастин.

Унікальний онлайн-магазин аксесуарів і запчастин для побутової техніки

Зламалася посудомийна або пральна машина, а ви не знаєте, де взяти деталі? Зайдіть до нас на сайт у відповідний розділ (наприклад, в розділ запчастин для газових колонок та котлів), виберіть аксесуари, які вам потрібні, і оформіть замовлення. Ми працюємо для всіх, у кого вийшла з ладу побутова техніка та хто займається її професійним ремонтом, розшукуючи для цього швидкого й надійного постачальника. Один дзвінок і вже через 15 хвилин ваші запчастини будуть готові до доставки та відвантаження, а ви можете контролювати їх шлях та статус замовлення онлайн.

Компанія «Доктор Хаус» реалізує запасні частини, комплектуючі та різні аксесуари для будь-якої побутової техніки оптом на спеціальних умовах. Наші співробітники нададуть кваліфіковану допомогу, оформлять договір купівлі та постачання будь-яким перевізником, врахують всі побажання клієнтів і допоможуть отримати максимальну вигоду від угоди. А для постійних покупців у нас передбачені спеціальні знижки.

Ассортимент магазину

В інтернет-складі «Доктор Хаус» будь-який клієнт може завжди знайти підходящі:

  • запасні частини для пральних, посудомийних машин і холодильників;

  • деталі для пилососів, кухонної дрібної побутової техніки, газових та електричних плит й навіть електробритв;

  • аксесуари та запчастини для обладнання ресторанного бізнесу;

  • витратні матеріали для кліматичної техніки;

  • посуд та побутову хімію.

Магазин працює по Києву та всій Україні - оптовий покупець може в будь-який час оформити замовлення на якісні запчастини за оптимальними цінами, вибрати зручний спосіб оплати (передоплата, накладений або безготівковий платіж) та доставки (Укрпошта, Нова Пошта або служба Justin) і проконсультуватися з питання, що цікавить. «Доктор Хаус» - надійний помічник для сервісних центрів і ремонтних майстерень!

*




Схожі новини: