Гурт з Мелітополя в Кирилівці знайшов натхнення і Америку 80-х (ВІДЕО)

Переглядів: 1302

25 серпня 2020 13:25

Гурт з Мелітополя в Кирилівці знайшов натхнення і Америку 80-х (ВІДЕО) фото

Гурт LUNCHEE з Мелітополя презентував нову роботу. Mood-відео на пісню "Тай-дай" знято у Кирилівці і показало курортне селище з несподіваної сторони.

У опису до відео сказано: "Тай-дай" присвячується всім, хто рятує нас від залежностей і дає шанс на нове життя. Залежність від наркотиків, алкоголю, грошей або навіть від іншої людини. Всі вони вбивають. А потім з’являється твій власний джедай, спускається з тобою на саме дно, робить собі твій укол, і от ви вже разом лежите на підлозі, роздивляючись, як біла стеля розтікається фарбами і веселками. А потім ви разом стрибаєте зі свого уявного балкону і ти вже ніколи не повертаєшся до минулого".

Нагадаємо, гурт «LUNCHEE» народився восени 2015 року, але називався трохи по-іншому – «LUNCH». Склад гурту багато разів змінювався, і наразі це троє учасників Анна Ланчева, Олександр Грищенко і Артем Ледовський

У день прем'єри трохи поговорили з Анною про нову роботу і про те, як у Кирилівці-2020 можна побачити і показати глядачам Америку 80-х

- Анно, по-перше, дякую за кліп. Він крутий! І в десять раз крутіший, коли розумієш, що "Америка"(а відео наче зняте в Америці 80-хх - це наша Кирилівка. Тому перше питання щодо відео: Кирилівку вибрали спеціально? Хто взагалі в команді відповідальний, коли мова йде про відеоряд?

- Дякуємо) Стилістика 80-х на відео – це вже відсилання до музики - пісня дійсно вийшла дещо «ретро». Щось в стилі ранніх A-ha і їхньої «Take on me». А Кирилівку ми дуже любимо. Для мене це взагалі – найкраще місце відпочинку, з усіма її мінусами. Це місце сили, моє коріння, де живуть важливі спогади, тому мене туди завжди тягне. Щодо відповідальності, зазвичай я генерую ідеї і виступаю режисером, але в цьому відео режисура відсутня як така. Ми, можна сказати, просто взяли оператора на відпочинок, а він вже постарався. Артем Матвєєня – людина, з якою ми вже не вперше працюємо, тому перед його камерою можемо просто бути собою.

- Опис до кліпу досить особистий, як мені здалося. Чи знаєте ви людей, які змогли звільнитися від залежності? Чи може навпаки - є близькі, що не змогли цього зробити? Чи є слова, які взагалі можуть допомогти в такій ситуації.

- Всі тексти LUNCHEE пишу я, і це тільки ті події, які я переживала на власній шкурі. «Тай-дай» написалася за кілька хвилин і демо-версія звучала дещо інакше – це була сумна, повільна пісня, де я просто акомпанувала собі на клавішах. Але вже на студії зрозуміла, що поки не можу проспівати цей біль, тому ми вирішили поекспериментувати зі звучанням і врешті вийшло так, як ви зараз можете почути. Я дуже вдячна за цю версію пісні нашому саунд-продюссеру Олександру Ількаєву, який завжди відчуває, що мені потрібно. Слова, які варто сказати, щоб підтримати… Це все дуже індивідуально. Головне – не залишати людину на самоті і не звинувачувати.

- Скільки працювали над кліпом? Хтось допомагав фінансово? Комусь хочете сказати особливе дякую?

- Як я вже казала, це було спонтанне рішення, і ми взагалі нічого не планували. Просто знімали щось для сторіс, для себе. А потім Артем все змонтував і вийшло весело, як на мене. Ми показали те, що хотіли – в найважчі часи, головне щоб поруч були люди, з якими ти можеш бути собою. Дякуємо всім нашим слухачам і, в першу чергу, людям, які потрапили на відео, хотіли вони того, чи ні ))))

Щодо фінансів, LUNCHEE поки що утримують себе самі. Сподіваюсь, так буде завжди.

- Кого і чому ви б хотіли бачити глядачем свого кліпу?

- Наша аудиторія – це переважно молоді дівчата, хоча, на концерти приходить багато хлопців також. Побачимо ще, яка реакція буде на пісню, але сподіваємось, що кожен в ній почує щось важливе для себе. Власне, найбільше ми любимо наших слухачів за те, що вони вміють слухати і думати.

Зауважимо, журналісти сайта "МВ" планують поспілкуватися з "Ланчами" найближчим часом. Говоритимемо про музику, Мелітополь і Україну. Якщо у вас є питання до музикантів, надсилайте їх у Вайбер чи Телеграм 097-443-78-60

Нагадаємо, минулого року пісню "Київ" гурту LUNCHEE  транслювали на радіо



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: