Свято під час карантину: як порадувати дитину, але не піддати його зайвому ризику

Переглядів: 1235

6 липня 2020 19:08

 Свято під час карантину: як порадувати дитину, але не піддати його зайвому ризику  фото

Студія «Пікан» пропонує своїм клієнтам все більш і більш вигідні програми для організації свят, адже ніхто не скасовував днів народжень та інших заходів. Їх можна відзначити не тільки в кафе, порушуючи тим самим карантинні норми, але і в будинку. Саме на домашні свята студія пропонує більш вигідні умови. Аніматори на дитяче день народження прийдуть і зроблять домашнє свято більш цікавим і затишним. До того ж зможуть допомогти в організації дійсно незвичного заходу, який буде незабутнім для всіх гостей.

Пропозиція студії «Пікан» як ніколи потрібна, оскільки дозволяє відкрити можливості для громадян, які міркують, де провести день народження дитини так, щоб вона це запам'ятала і отримала приємні враження. Дитина не витратить свій день на нудне поїдання торта за комп'ютером. А після того як вся країна пішла на карантин, дитячі розважальні центри закрилися, кафе обмежили доступ, єдиним способом гідно провести свято – у себе вдома або десь на природі.

Скасування свята навіть не розглядається, оскільки дуже важко пояснити дитині, чому довгоочікувана вечірка скасовується. Якщо школярі розуміють ситуацію, то зовсім маленькі іменинники будуть сильно розчаровані. Саме тому слід звернутися до фахівців, щоб отримати консультацію про організацію свята на тих умовах, що у нас з вами є.

Яким може бути домашнє свято для дитини від агентства «Пікан»

Якщо зважилися на свято під час карантину, особливу увагу слід звернути на безпеку. Все ж ми говоримо про дітей, які знаходяться в зоні ризику в плані підвищеної схильності до захворювання. Але є і безпечні способи отримати яскраве свято.

Ось тільки кілька варіантів розваг, які точно припадуть вам до смаку:

  1. Домашній квест. Цей різновид розваг користується чималим успіхом в сучасних реаліях. Наприклад, можна заховати в квартирі подарунок, а потім разом з батьками і аніматором займатися його пошуком. В комплекті іде заряд позитиву у вигляді веселих пісеньок, загадок та інших розваг придуманих аніматором для більш цікавого проведення свята. Так дитина подарунок отримає, подивиться виступ аніматора і сама буде залучена.
  2. Проведення домашньої фотосесії. Все що потрібно для цього – наявність вільної площі, гарного настрою і фотографа. Фото можуть бути з аніматором або без нього, стилізовані або звичайні.
  3. Привітання on-line. Сьогодні практично в кожному будинку є Інтернет, тому якщо гості не можуть прийти або приїхати особисто, вони можуть відправити поздоровлення онлайн. Ціла віртуальна конференція більше підійде дітям старшого віку, які зможуть подивитися онлайн трансляцію свята і самі передати привітання. До того ж таке свято обійдеться набагато дешевше, оскільки готувати на групу дітей не потрібно, як і прибирати всі цінні речі, щоб малеча випадково не розбила їх в ігровому пориві.

А якщо хороша погода, невеликий захід можна провести на відкритому повітрі. На вулиці можна навіть зібрати невелику компанію без ризику отримати штраф. Аніматор приїде на свято і надасть свої послуги в будь-якому з перерахованих варіантів. При цьому актор надає цілком безпечні послуги, розуміючи, що має справу з дітьми і може їх заразити з необережності. Саме тому перш ніж потрапити в квартиру всі проходять тест, щоб зробити свої послуги безпечними. Маски, які використовуються для захисту в точності відповідають заходам безпеки, але яскраві і цікаві принти роблять їх частиною казки, в яку перетворюється свято дитини. Гості також можуть отримати стилізовані маски, які будуть передані їм в вигляді невеликого подарунку. Маски багаторазові, тому можуть використовуватись надалі.

*




Схожі новини: