Що таке сервіс написання есе "Custom Writing Service"?

Переглядів: 3590

26 червня 2020 16:21

 Що таке сервіс написання есе Custom Writing Service?  фото

Перш ніж перейти до опису роботи самого сервісу, варто розібратися, для чого комусь може знадобиться писати есе. У нашій системі освіти таке завдання рідко зустрічається. В основному, вчителі просять написати твір або виклад. Есе відрізняється від згаданих завдань більшою свободою, хоча в ньому теж присутня певна структура, якій потрібно дотримуватися. В зарубіжних навчальних закладах написання есе - звичне завдання, яким нікого не здивуєш. Його можуть попросити написати викладачі всіляких предметів, не тільки літератури та мови. Завдання користується популярністю під час екзаменаційних сесій і дуже сильно впливає на фінальну оцінку по предмету. Саме тому багато школярів і студенти за кордоном користуються послугами сервісів з написання есе.

Під час іспитів, студентам доводиться писати по 5-7 есе з різних предметів. Оскільки процес написання досить трудомісткий, не у всіх є сили і час для того, щоб впоратися з усіма завданнями. В такому випадку студенти звертаються за допомогою до професійних письменників - райтерів, як наприклад до сервісу Do my homework. Різні райтери спеціалізуються на різних предметах і різних типах есе. Деякі сервіси самі знаходять відповідного райтера клієнту, грунтуючись на його індивідуальних запитах. Інші ж надають клієнтові право самому вибрати собі помічника зі списку. Багато компаній також ділять райтерів на різні категорії: носій мови, топ-райтер, який спеціалізується в запитуваної тематики есе, і т.д. Все залежить від важливості завдання і суми, яку клієнт готовий заплатити за послуги.

Щоб запустити процес написання есе, клієнту необхідно заповнити реєстраційну форму замовлення і вказати його деталі. Після її заповнення, вартість замовлення з'явиться на екрані і клієнт може вирішити, чи влаштовує його ця сума. Як тільки він натискає кнопку «Замовити», починається відлік часу до планованої доставки готового есе. Клієнт і райтер разом трудяться і, в результаті, у клієнта з'являється приклад добре структурованого тексту. Він може використовувати це есе як шаблон для написання інших робіт, або ж як один з джерел інформації. Найголовніше в даного виду сервісах - відсутність плагіату. Адже скопіювати вміст на просторах інтернету не складає труднощів, а ось написати щось оригінальне - завдання не з легких. Custom Writing Services користуються популярністю, тому що дозволяють студентам швидше справлятися з їх завданнями і отримувати високі бали за них. До того ж, вартість послуг в більшості випадків не приносить студентам ніякого дискомфорту. Сума виросте в рази тільки в разі, якщо замовляти масштабні роботи - дисертації і дослідні напрацювання.

*




Схожі новини: