Капкейки - смачний подарунок на день народження

Переглядів: 1687

23 червня 2020 14:41

 Капкейки - смачний подарунок на день народження  фото

Кожна людина в своєму житті переживає святкову мить, яку хочеться зробити незабутньою: прикрасити стіл смачними стравами, або подарувати в такі дні близькій людині або колезі оригінальний подарунок.
День народження – це прекрасне свято, головним елементом якого ми звикли бачити торт. На сьогоднішній день великому торту є альтернатива. Є багато варіантів подарунків на день народження, безумовно, можна підібрати найкращий варіант. Але для того, щоб знайти щось особливе і оригінальне потрібно багато часу.

Якщо ви хочете здивувати гостей, смачні капкейки – це саме те, що вам потрібно!

Заощадьте свій дорогоцінний час і відкрийте для себе світ капкейків, які прикрасять святковий стіл, не залишать байдужими ваших гостей, і принесуть дивовижне задоволення вашим друзям своїм смаком і оформленням, якщо ви замовите їх у подарунок. Для цього вам не потрібно бігати по магазинах у пошуках бажаного подарунка або вивчати численні рецепти їх приготування. Варто лише звернутися до кондитерської і зробити правильний вибір.

Маленькі тортики в подарунковій коробці створені спеціально для цього випадку. В день народження або ювілей – вони прикрасять святковий стіл своїм смаком вечірнє чаювання.

Уявіть як білий чи шоколадний повітряний крем накладений шапочками зверху, а інші елементи декору апетитно потопають в ньому. Апетитна малина, смачна ожина, найсвіжіша червона смородина і лохина утворюють гармонійні поєднання для прикраси капкейків. Незвичайним доповненням стануть волоські горіхи, які ховаються серед ягід. Шоколадні трубочки і зефірки-маршмеллоу припадуть до душі навіть маленьким ласунам.

Для десерту можна підготувати привітання з дописом найщиріших побажань в честь дня народження та приготувати цифру дня – вік іменинника. Вирізана з мастики цифра ідеально поєднується з соковитими відтінками ягід чи шматочками шоколаду.

День народження дитини – найважливіша подія в житті сім'ї. Батьки намагаються зробити все, щоб і через роки спогади про свято викликали добру посмішку. Захоплюючий сценарій, цікаві подарунки та оригінальні частування, плюс гарний настрій – ось основні складові дитячого свята. Наша кондитерська позбавить вас від кухонних турбот. Просто замовте у нас дитячі капкейкі – найніжніші міні-тортики, які нікого не залишать байдужим.

Дитячі капкейки порадують вашу рідну людину і запам'ятаються своєю зворушливістю і бездоганним виконанням.
Інгредієнти начинки ви обираєте в залежності від уподобань іменинника. Ми створимо найкращий десерт на День народження. А якщо бажаєте додати щось в оформлення, змінити склад ягід або солодощів - майстри завжди прислухаються до ваших водобань.

Подаруйте ніжний спогад для своїй дитині. Нехай вона знає, як неймовірно ви її любите. А капкейки допоможуть вам це зробити.

Чому краще замовляти капкейки на день народження ніж будь-які інші десерти?

  1. Такий формат частування виглядає вкрай незвично, цікаво і привабливо.
  2. Подається десерт набагато простіше, ніж великий торт, що актуально у випадку з великої кількістю запрошених гостей.
  3. Транспортування капкейков не представляє особливої складності, тому що всі вироби упаковуються в одну коробку окремо.
  4. Займаючись приготуванням десертів преміум-класу кондитерський дім встиг зарекомендувати себе одним з найбільш відповідальних і сумлінних виконавців, що забезпечує своєчасне приготування і швидку доставку солодощів.

Чому замовлення слід робити саме в нашій кондитерській?

  1. Клієнтоорієнтований сервіс. Ми фокусуємось на вимоги, побажання і смакові переваги кожного клієнта та здатні створити солодке частування для будь-якого свята.
  2. Кращі інгредієнти. При приготуванні капкейків використовуємо найкращі продукти. Свіжі ягоди і екзотичні фрукти доступні в будь-який час року, незалежно від сезону.
  3. Можливість виконання замовлення «день-в-день». У розпорядженні майстрів компанії є багаторічний досвід і краще кондитерське обладнання. У сукупності, це дозволяє готувати якісні десерти в найкоротші терміни.
  4. Якісна упаковка і оперативна доставка власним кур'єром. Також, забрати вироби, виготовлені нашими кондитерами, можна самостійно.

В асортименті нашої кондитерської мініатюрні кекси на будь-який смак:

  • ванільні тістечка з шапочкою з вершкового крему, яку можна тонувати в будь-який колір;
  • класичні шоколадні вироби;
  • найніжніші капкейки зі смаком карамелі;
  • цілісні ягоди в поєднанні з вершковим кремом – перед цим тандемом не встоїть ніхто.

*




Схожі новини: