Карантин 2020. Топ-5 товарів необхідних для проведення часу на самоізоляції

Переглядів: 1491

14 квітня 2020 17:33

 Карантин 2020. Топ-5 товарів необхідних для проведення часу на самоізоляції  фото

Ми звикли чути, що епідемії можуть бути лише в далеких краях, а слово “чума” згадуємо лише, коли відкриваємо підручники з історії Середньовіччя. Для України не є новиною спалахи грипу у міжсезонні або інші поширені хвороби, які існували з давніх-давен. Однак ніхто не міг подумати, що вірус із Далекого Сходу охопить з рекордною швидкістю не лише терени Європи, а і всього світу. Спочатку ігнорування серйозності вірусу, наступним – паніка і гонитва за продуктами першої необхідності та ізоляція вдома як для своєї безпеки, так і оточуючих.

Населення України й досі не може звикнути до нового режиму життя. Домашній офіс, дистанційне навчання, спілкування із друзями лише через веб-камеру нововведення для жителів нашої країни. Більшість переживає як всі ці справи поєднати між собою в одному місці. Розв'язанням цієї проблеми є правильний відпочинок та вміння перемикатися. Сервіс Dinero приготував ТОП 5 речей необхідних для проведення часу в самоізоляції.

1. Фітнес аксесуари для створення фігури мрії

Певно, ви вже давно збирались записатись до спортзалу, а відмазка, що не маєте часу, вже не пройде. То ж карантин чудовий час для заняття спорту вдома. Ви не лише маєте змогу привести своє тіло в ідеальну форму, але і фізичні вправи допомагають зняти психологічне напруження від постійного перебування вдома. Замість довгої дороги в громадському транспорті або заторах, зробіть 20 присідань, 15 віджимань та 100 стрибків на скакалці. Також багато фітнес-тренерів розробили безкоштовні онлайн заняття на час ізоляції від коронавірусу. Скористайтесь шансом поповнити знання в спорті за дармо і реалізувати їх з користю для себе.

Для занять вдома найчастіше буде потрібний наступний спортивний інвентар:

  • гантелі по 1,5 кг, які будуть універсальними
  • фітнес-гумки різних міцностей
  • скакалка
  • фітнес коврик для зручності виконання вправ і атмосфери справжнього спортзалу

2. Поповнення домашньої бібліотеки

Вчені вже давно підтвердили, що читання 15 сторінок книги щодня допомагає зняти стрес. Під час самоізоляції це є вкрай необхідним. Занурення в розповідь автора не лише допомагає відволіктись від реальності, але і розвиває нашу уяву, грамотність та креативність. Тим паче через постійне використання гаджетів для роботи або навчання вдома, вашим очам необхідний відпочинок теж. Книги в палітурці є чудовим розв’язанням цієї проблеми, щоб ваш зір мав напругу в рази меншу ніж під час використання смартфону або ноутбуку.

Для того, щоб поповнити власну домашню бібліотеку постійно працюють служби доставлення. Книги, рекомендовані для проведення часу на карантині, є такими:

  • трилогія “Атлант розправив плечі” Айн Ренд. Захоплюючий роман, який не покидає провідних позицій серед бестселерів.
  • новинка 2020 року “Будинок на вулиці Тредд” від Карен Вайт
  • “Доки світло не згасне назавжди” українського автора Макса Кідрука
  • “Віднесені вітром” Маргарет Мітчелл для любителів класики

3. Укрзалізниця та Хілтон у вашій власності, не виходячи з дому

Ви не один раз збирались із друзями або родиною всі разом за проведенням різних настільних ігор до самого ранку. Карти з полями та фішки завжди були найкращими поглиначами часу. Карантин чудова можливість для придбання забав для проведення часу з родиною. Ви не лише маєте шанс для проведення часу із задоволенням, але ваш мозок буде розробляти різні стратегії, які можуть знадобитись після виходу на роботу та навчання. Занурення у світ забав чудова можливість відволіктись від щоденних завдань вдома.

Побудуйте власну бізнес-імперію в грі “Монополія”, заволодійте всією територією в “Колонізаторі” та відгадайте всі слова в “Ейлісі”. Також згадайте найпопулярнішу настільну гру наших дідусів та бабусь - картковий Дурень.

4. Відкриття у собі Він Гога та Пікассо

Часто згадуєте ті часи дитинства, коли щодня ви малювали по декілька малюнків на день? А можливо навіть, що батьки були змушені робити ремонт через ваш талант до образотворчого мистецтва на стінах квартири? Тож розвивайте свій хист до малювання на карантині! Фарби, олівці, фломастери допоможуть не лише розвивати ваш талант, але це також зменшить стрес під час переживання непростих часів для всього світу.

Також у час нововведень у різних сферах є інші варіанти цього хобі. Декілька років тому ринок товарів заполонили книги розмальовки антістрес, які й досі мають шалений попит серед населення України. Можливість проявити фантазію у розфарбуванні лісу, саду або героїв культових серіалів та фільмів стало улюбленим заняттям для багатьох людей.

5. Відпочинок і діджиталізація

Хіба чи не всі знають сантехніка Маріо, який визволяв свою кохану з полону, у популярній грі на приставці. Ця забава була чи не найпершою у світі розваг через екран у вашій молодості. Зараз кількість ігор на приставках значно зросла, а не лише діти та підлітки, а й дорослі мріють знайти новенький PlayStation під ялинкою від Діда Мороза. Занурення у вигаданий світ й змагання із членами родини в ігрища з історіями є чудовою розвагою для проведення самоізоляції. Ви можете грати не лише в парі з сім’єю, але і наодинці через мережу. Найбільшою популярністю серед гравців на приставках користуються такі ігри як: Battlefield, Red Dead Redemption 2, GTA. Також ви можете зіграти за улюблену футбольну команду в FIFA та позмагатись за перше місце в перегонах Формулі 1 (F1).

Карантин застав зненацька українців. Що робити, якщо немає потрібних речей для проведення часу із задоволенням на вимушеній ізоляції. Сервіс Loando.ua пропонує розв’язанням цієї проблеми звернутись до одного з найкращих онлайн банків Dinero за моментальною позикою під невисокий відсоток. Спортивний інвентар, фарби та інші речі, які дуже необхідні для проведення дозвілля на карантині коштують не малих грошей, але ці покупки можуть прослужити вам не один рік. Сервіс моментального кредитування Dinero надає позики на банківську картку в декілька кліків. У часи, коли не бажано виходити на вулицю, онлайн банк забезпечить вас грошима за декілька хвилин. Невисокий відсоток та програми лояльності допоможуть вам повернути кредит без додаткового тягаря. Вам необхідно лише мати 18 років, паспорт і ідентифікаційний код. Умови повернення кредиту теж є можливим при використанні лише гаджетів. Прив’язавши вашу банківську картку до особистого кабінету, ви уникаєте загрози бути зараженим, залишаючись вдома.

*




Схожі новини: