Класифікація насіння соняшника

Переглядів: 1712

9 березня 2020 13:58

Класифікація насіння соняшника фото

Насіння соняшника - це найбільш популярний посівний матеріал в Україні. Ось тільки щоб отримати дійсно хороший урожай, необхідно вибрати відповідний сорт і придбати дійсно якісне насіння. Ось з цим у багатьох початківців фермерів виникають істотні проблеми. Зараз ціна насіння соняшника може сильно відрізнятися, так як ринок переповнений різними пропозиціями. Однак найбільш вигідні умови, представлені в інтернет-магазині LNZ. В цьому магазині також можно отримати консульатцію від продавців.

Класифікація насіння соняшника

Зараз подібна продукція підрозділяється на три основні класи:

  • Мононенасичені. Виділяється солідним вмістом олеїнової кислоти, досягає позначки 82%. Масло швидко засвоюється і сприяє оптимальному рівню холестерину в крові.
  • Поліненасичені. Стандартний Соняшник. Вміст олеїнової кислоти 30%. Найчастіше застосовується в дієтичних стравах.
  • Среднеолеиновые. Поки тільки знаходиться на стадії розробки. Найближчим часом будуть проведені всі необхідні реєстраційні заходи і насіння з'являться на ринку.

Також насіння розрізняються по малюнку лушпиння. Так, насіння зі смугастим забарвленням активно застосовуються в кондитерській сфері або просто в їжі. Суцільно чорні використовуються в різних сферах, в тому числі для отримання масла.

Як вибрати відповідні насіння соняшнику

Щоб придбати дійсно підходящі насіння, потрібно звернути увагу на наступні важливі моменти:

  • кліматичні умови вирощування,
  • показники врожайності,
  • особливості вирощування,
  • стійкість до різних захворювань,
  • посівні властивості і якості насіння.

Також обов'язково потрібно врахувати період дозрівання. Так, для степової зони ідеально підходять сорти, які чудово переносять посуху і сильну спеку. У лісостеповій зоні найкраще себе показують сорти з швидким періодом дозрівання. Щоб врожайність була високою, вибрані насіння повинні бути стійкі до найбільш поширених захворювань.

Щоб зробити правильний вибір, варто проконсультуватися з фахівцями агромагазину LNZ. Тут працюють справжні професіонали, які дадуть відповідь на всі питання і допоможуть підібрати найбільш підходящі насіння для посадки. Ціни на представлену продукцію в магазині цілком доступні. Якість всіх насіння дуже висока, були проведена додаткова перевірка на відповідність поточним стандартам. Передбачена оперативна доставка і вигідні знижки.

*




Схожі новини: