В Виннице беременная женщина пыталась покончить жизнь самоубийством

Переглядів: 731

14 лютого 2020 08:36

В Виннице беременная женщина пыталась покончить жизнь самоубийством фото

Правоохранители вместе с прохожими смогли спасти беременную женщину, которая хотела покончить с собой, прыгнув с моста в Виннице. Видео инцидента появилось на странице патрульной полиции в Facebook.

33-летняя женщина намеревалась прыгнуть с моста. Это заметили очевидцы и попытались ей помешать. Они вызвали на место полицейских.

Прибывшие четверо патрульных начали отговаривать беременную от самоубийства, но та стояла на своем. В какой-то момент правоохранители воспользовались моментом и стащили женщину с перил моста.

В полиции уточнили, что пострадавшая пока не рассказала о мотивах своего поступка.

 

У Вінниці патрульні роти ТОР спільно з небайдужими громадянами завадили вагітній жінці стрибнути з мосту Учора, близько 17:30, патрульні отримали виклик про те, що на автодорозі М-21 жінка намагається стрибнути з мосту. Свідками події стали люди, які в цей час проїжджали повз. Вони й зателефонували на 102. Патрульні роти тактико-оперативного реагування швидко прибули на місце виклику. Спочатку інспектори з небайдужими громадянами намагались відмовити жінку стрибати в річку, однак вона не хотіла нікого слухати. Після цього патрульні Олександр Загоруй та Андрій Миколюк, підібравши момент, схопили її за руки та перетягнули через огорожу мосту в безпечне місце. Виявилось, що вона чекає на дитину. Причину свого вчинку 33-річна жінка пояснювати не стала. Для неї викликати швидку допомогу. У кареті швидкої жінка прийшла до тями та навіть подякувала патрульним і небайдужим громадянам, що не дозволили їй накласти на себе руки. Патрульна поліція Вінницької області

Gepostet von Патрульна поліція України am Donnerstag, 13. Februar 2020

Источник: newsone.ua



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: