Де купити охоронні системи в Україні?

Переглядів: 994

30 січня 2020 10:52

Де купити охоронні системи в Україні? фото

Домофони знайшли широке застосування в сфері забезпечення безпеки і збереження майна на режимних об'єктах, в офісах, закритих приміщеннях підприємств, установ та організацій, а також в житлових будинках і квартирах. Пристрої гарантують високу ступінь ідентифікації людини - його можна бачити і чути. Інтернет-магазин Shop Security пропонує купити відеореєстратор або комплект відеоспостереження та контролю доступу для захисту вашої оселі і цінностей.

Вибираючи відеодомофон для квартири, можна обмежитися моделями без безлічі додаткових можливостей (наприклад, підключення до декількох моніторів, ведення запису). В такому випадку купити відеореєстратор з доставкою (Київ і вся Україна) можна дійсно недорого.

Залежно від потреб системи безпеки підбирається вид домофона. На ринку представлені провідні та безпровідні моделі, з датчиками руху і можливістю підключення до камер відеоспостереження. Певні моделі можуть здійснювати функції відеореєстратора.

За типом пристрою домофони бувають:

IP (з підключенням до мережі).Останні відрізняються широкими можливостями і являють собою потужний інструмент в системі безпеки.
В асортименті компаній-виробників до сих пір є чорно-білі і кольорові моделі. При цьому ціна останніх не сильно вище.
Тут визначальним фактором, який впливає на те, який саме віддати перевагу відеодомофон, виступає, як правило, ціна. Можна зупинити вибір на надійному і простому пристрої вартістю менше 2 тисяч гривень. І воно буде гідно виконувати свої функції щодо захисту квартири або приватного будинку від проникнення. У базову комплектацію увійдуть всі необхідні для цього елементи (монітор і панель для виклику). А можна вибрати сучасний домофон з:

  • кольоровим екраном;
  • можливістю підключення декількох камер спостереження і панелей;
  • функцією відкривання замка;
  • антивандальним захистом зовнішньої панелі і кнопки виклику;
  • датчиком руху;поворотом;
  • блоком пам'яті;
  • переговорним пристроєм, що дозволяє зв'язатися з відвідувачем;
  • та іншими додатковими функціями.

Існують багатоквартирні (Багатоабонентна) моделі відеодомофонів, які встановлюються на під'їзд або блок.

Вибір великий, і знайти домофон можна з урахуванням практично будь-яких вимог - від якості переданої картинки до дизайну екрану, установка якого здійснюється в квартирі.
Представлені в каталозі інтернет-магазину Shop Security пристрої - відмінний вибір для тих, хто цінує власну безпеку.
Переваги домофона:

  1. максимальний рівень ідентифікації;
  2. простота установки і використання обладнання;
  3. віддалений доступ;
  4. відеозапис і фотографування відвідувачів;
  5. надійні замки;
  6. невибагливість до умов використання;
  7. широкі можливості доукомплектації.

Оформляйте замовлення онлайн або зв'яжіться з нами, щоб вибрати і купити ефективний засіб захисту вашого будинку або офісу.

*




Схожі новини: