Крутые подарки лучшего учителя Украины прибыли в Мелитополь

Переглядів: 1244

16 жовтня 2019 11:55

Крутые подарки лучшего учителя Украины прибыли в Мелитополь фото
В школе рады подаркам от Global Teacher Prize Ukraine 2019

В мелитопольскую СШ № 23 уже прибыли подарки, обещанные победителю национальной премии Global Teacher Prize Ukraine 2019 Наталье Кидаловой.

На сцене Оперного театра во время церемонии награждения педагогу были вручены лишь символические сертификаты. Теперь призы смогли рассмотреть и пощупать не только Наталья Александровна, но и ее коллеги, ученики.

Напомним, в этом году подарками для лучшего учителя Украины стали 250 тыс. грн – это денежное вознаграждение лично для учителя. Также Н. Кидалова поедет в Дубай на Global Education and Skills Forum и сможет вне конкурса посещать в течение года бесплатно все мероприятия, тренинги и мастер-классы, организованные ГО «Освитория».

Ценные подарки также получила СШ № 23, в которой в свое время училась, а теперь преподает Наталья Александровна. В учебном заведении уже радуются интерактивной панели от Edpro и целой библиотеке от ВСЛ (Видавництва Старого Лева). Подарки прибыли в школу на этой неделе.

- Сюрпризи і призи не закінчуються, - написала на своей страничке в соцсети Н. Кидалова. - Ніби Різдво  і Новий рік ще далеко, а добрі сили працюють на повну силу. Сьогодні у ролі чарівника @Edpro.ua з інтерактивною панеллю, що має безліч можливостей! Звісно, ІТ-технології ніколи не замінять вчителя. Але вчитель, який володіє ІТ і впроваджує їх, завжди буде попереду. З власного досвіду знаю, що нова техніка в школі - це, перш за все, навчання для педагогів, аби знати, як максимально ефективно використовувати її. Дякуємо @Edpro за таку класну вудку, тепер наша черга навчитися ловити рибу і навчити інших.

- Може, це й старомодно, але для мене паперові книги - це щось на кшталт фетиша, обожнюю гортати дещо шерехаті на дотик сторінки, - пишет далеее Наталья Александровна. - Так, трохи шорсткі паперові аркуші приємніші за глянцеві. Обожнюю тримати в руках справжню книгу, обожнюю запах «свіжоспеченої» книги щойно з друкарні. Схоже, мої учні поділяють мої емоції. Дякуємо безмежно Видавництву Старого Лева за безцінні книжкові скарби. Сьогодні з учнями розпаковували справжню бібліотеку сучасних книг для дітей та підлітків: детективи і фентезі, про тварин і піратів, про привидів і суперкрутих, про Мумі-тролів і чарівників, про шукачів пригод і розбійників, про дорослішання і сім звичок високоефективних підлітків. Чого варта книга "Сковорода від А до Я"! Або подібні видання про інших українських супергероїв: Шевченка, Франка, Шептицького! А "Енциклопедія неуків, бунтівників та інших геніїв" – суцільна насолода. А надзвичайні "Анімаліум", "Ботанікум", "Історіум".

Детвора с удовольствием листала книги, а Наталья Александровна уже придумала, как заинтересовать учеников не только читать новинки, но и делиться впечатлениями. Юные ютуберы будут рекламировать прочитанные книги и делиться отзывами на своих каналах с тегом #книгиважливі.



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: