Відкрито кримінальне провадження за повідомленням про підкуп виборців

Переглядів: 12484

17 липня 2019 20:17

Відкрито кримінальне провадження  за повідомленням про підкуп виборців  фото

Працівники ГУНП в Запорізькій області продовжують реєструвати повідомлення та заяви про можливі порушення виборчого законодавства. З початку передвиборчої кампанії вже відкрито 9 кримінальних проваджень та складено 62 адміністративні протоколи.

Протягом доби поліцією Запорізької області зареєстровано 12 повідомлень і заяв про можливі порушення виборчого законодавства. За одним випадком відкрито кримінальне провадження.

Так, 16 липня виявлені факти підкупу виборців по вулиці Центральній в місті Пологи кандидатом в народні депутати України. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 160 Кримінального кодексу України (Підкуп виборця, учасника референдуму). За цим фактом триває досудове розслідування. 

За іншими повідомленнями проводяться перевірки, у результаті яких будуть прийняті рішення відповідно до чинного законодавства.

Усього з початку передвиборчої кампанії зареєстровано 382 повідомлення і заяви про імовірні порушення виборчого законодавства. Складено 62 адміністративні протоколи. Відкрито 9 кримінальних проваджень.

Джерело: zp.npu.gov



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: