Переваги однокімнатних квартир в ЖК SAN FRANCISCO

Переглядів: 1247

21 березня 2019 13:06

Переваги однокімнатних квартир в ЖК SAN FRANCISCO фото

Купівля однокімнатної квартири в ЖК SAN FRANCISCO Creative House — розумний вибір для студента та молодої пари. Поруч з домом є все необхідне для комфортного проживання — великий парк з озерами, станція метро, торгова та соціальна інфраструктура.

ЖК SAN FRANCISCO Creative House: основна інформація, яку слід знати

  • Новий житловий комплекс будується за адресою: проспект Перемоги, 67 (Святошинський район). Станція метро «Нивки» знаходиться на відстані 500 м від будинку. Дорога до центру міста на автомобілі займає до 15 хвилин.

  • ЖК САН-ФРАНЦИСКО складається з двох житлових будинків висотою 9 і 14 поверхів та однієї 8-поверхової будівлі, приміщення якої відведені під офіси.

  • Завершення будівництва заплановане на ІІ квартал 2019 року.

  • Роботи ведуться за монолітно-каркасною технологією. Стіни цегляні, утеплені мінеральною ватою.

  • Забудовник проекту — українська компанія SAGA Development, яка працює на ринку з 2016 року. Станом на січень 2019 року реалізує понад 10 проектів у Києві та Одесі.

  • Вся проектна документація надається. Ознайомитися з нею можна на сайті житлового комплексу й у відділі продажу.

  • Заплановано підсвічування фасаду будівель, завдяки чому ЖК SAN FRANCISCO вирізнятиметься на фоні інших багатоповерхівок.

  • Всього в домі 269 квартир. Є варіанти з однією, двома, трьома і чотирма кімнатами.

Планування однокімнатних квартир у ЖК САН-ФРАНЦИСКО

Забудовник пропонує 19 варіантів стандартних планувань, продуманих до найменших деталей. Загальна площа однокімнатних квартир варіюється від 36,83 м2 до 40,94 м2. Базовими плануваннями передбачена простора кімната, суміщений санвузол, велика кухня, широкий передпокій, практична лоджія, де можна облаштувати зону відпочинку. Щоб втілити в життя власні уявлення про ідеальну квартиру, інвестори можуть перепланувати житловий простір.

У квартирах встановлено великі вікна, тому в приміщення потрапляє багато сонячного світла. Немає зайвих архітектурних деталей. Житло продається без ремонту, тому можна не обмежуватися у виборі інтер’єрних рішень.

Переваги купівлі квартири

Купити однокімнатну квартиру в ЖК San Francisco найвигідніше на стадії будівництва, адже після введення новобудови в експлуатацію вартість житла зросте. Оскільки ЖК САН-ФРАНЦИСКО знаходиться в розвинутому районі Києва біля метро та одного з найбільших столичних парків, то квартири тут матимуть попит серед орендарів. Квартиру можна буде здавати в оренду та отримувати непоганий пасивний дохід.

Щоб дізнатися більше про те, на якій стадії знаходиться будівництво житлового комплексу та скільки коштують квартири у новобудові, зверніться до відділу продажу.

*




Схожі новини: