Ліфтінг шкіри та лікування целюліту

Переглядів: 1176

19 березня 2019 10:26

Ліфтінг шкіри та лікування целюліту фото

«Ана-Космо» існує з 1997 року і має ідеальну репутацію, слідує європейським стандартам якості та безпеки. Клініка anacosmo.ua/meditsinskaya-kosmetologiya/bezoperacyonnaya-liposakcyya-i-podtyazhka-na-apparate-eksimia/ пройшла вищий рівень акредитації МОЗ України. Тут працюють висококваліфіковані й досвідчені фахівці з міжнародними дипломами і сертифікатами. Серед широкого спектру послуг з пластичної хірургії, медичної косметології, омолодження організму та клітинного омолодження великою популярністю користуються процедури на інноваційному та ефективному апараті EXIMIA (виробництво Італії). Це ліфтинг дряблої шкіри на обличчі та тілі, боротьба з целюлітом та зайвою вагою. І результат помітний одразу. Можливості апарату:

  • Лазеропорація – виведення жирових відкладень природнім шляхом.
  • Радіоліфтінг – антицелюлітна насадка розгладжує, вирівнює та підтягує шкіру за допомогою радіочастотних і магнітних хвиль. Подібний масаж також позбавляє від зайвої ваги.
  • Радіоліфт міні – опція для боротьби з розтяжками. Насадка активізує появу нових, молодих, здорових клітин. Старі дефекти стають малопомітними.
  • Алмазна мікродермабразія – відлущення мертвих клітин. В результаті процедури шкіра отримує свіжий, сяючий, пружний і гладенький вигляд. Зникає пігментація, шрами, сліди акне і дрібні зморшки.

Показаннями для проходження процедури є дрябла шкіра, жирові відкладення на тілі чи обличчі, целюліт, зайва вага в локальних зонах, суха і зморщена шкіра, наслідки акне і травм, пігментація, обвисання шкіри після різкого схуднення, в’ялі м’язи, опущення сідниць.

Результат курсу лікування на апараті Ексім:

  • Зникає целюліт, дряблість та набряклість.
  • Об’єми зменшуються на 5 см.
  • Активізується обмін речовин.
  • Розгладжуються нерівності на шкірі.
  • М’язи повертаються в тонус.
  • Загоюються рубці.

Найчастіше обробляються такі зони схуднення, як сідниці, живіт, стегна та обличчя.

Послідовність проведення процедури на апараті Ексіміа

Спочатку лікар проводить попередній огляд, враховує побажання та протипоказання, призначає індивідуальний курс лікування. Потім безпосередньо проводять процедуру. Сеанс триває 30-90 хв (залежно від очікуваного результату та стану тіла). Курс складається мінімум з 6 процедур. А для досягнення довгострокового ефекту варто слідувати післяпроцедурним рекомендаціям: вживання достатньої кількості води, зменшення кількості солі в раціоні, харчування овочами та фруктами, продуктами, що швидко розщеплюються та легко засвоюються організмом.

EXIMIA – це ваш шанс на нове тіло та обличчя!

*




Схожі новини: