В сети рассказали, как прививать ребенку любовь к природе (ФОТО)

Переглядів: 1333

27 січня 2019 16:18

В сети рассказали, как прививать ребенку любовь к природе  фото
В Фейсбуке появился пост про то, как зимой дети по лесу гуляют.

Алексей Борденюк рассказал о том, как дети учатся любить природу и помогать зверям зимой. Вот что он написал:

"Робіть добрі справи!

Чудова пора року-Осінь та Зима. Осінь золотий період. Для робітників лісогосподарства цей період особливий, найважливіший по лісоутворенню.
Вихованці КЗ «Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» ЗОР вже тривалий час дбають про Старо-Бердянськє лісництво. Діти піклуються про зелені насадження та мешканців лісу. На прикінці осині, вихованці назбирали майже 200 кг. плодів дуба-жолудів. Потім ці плоди були доставлені на висадження до лісництва.
Ось і у зимовий період, 24 січня 2019 року члени шкільного самоврядування власноруч виготовели годівнички для птахів. Також провели акцію: «подарунок для мешкаців лісу».
У суботу, 26 січня під керівництвом педагогічних працівників відвідали Старо-Бердянське лісництво. Зустрів вихованців лісничий Олександр Горшков і разом з шкільним колективом направився до лісу. Лісничий розповідав про мешканців лісу, про площі та насадження.
Підкреслив що, взимку шукати природній корм для тварин важко – земля замерзає, а ліс вкривається снігом і тварини охоче ласують щедрими гостинцями. Вихованці під час подорожі розташовували годівнички, розкладали гостинці для тварин. До лісу учні привезли чимало подарунків з овочами, фруктами і навіть кортоплю з салом. Учнів вразив охайний ліс, позначки та пункти відпочинку. Олександр Горшков ввічлива добра і порядна людина, мабуть тому все в нього злагоджено! Лісничий підкреслив: у лісі птахи та звірі у себе вдома. А ти гість. У гостинах потрібно вміти себе поводити. Усе живе пов'язане між собою.

Отже кожна людина має любити і захищати природу. Від нас і тільки від нас, людей, залежить якою вона буде!"

Фото Алексея Борденюка


Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: