Школа танців One Life - чому варто звернутись саме до них

Переглядів: 1693

19 грудня 2018 14:49

Школа танців One Life - чому варто звернутись саме до них фото

Ми раді вітати вас у нашій студії та запрошуємо вас вивчити цікаві, захоплюючі стилі, напрямки та тримати досвід, який ми можемо надати вам. Наші хореографи пропонують танцювальну підготовку для студентів будь-якого віку та рівня здібностей. Класи навчаються за градуйованою системою, з основним педагогом, за допомогою асистентів та демонстрантів. Кожен учень є індивідом у студії та навчається відповідно до потреб і вмінь учня. Високий коефіцієнт вчителя-учня завжди забезпечується.

Цілісність і етичність, перш за все, залежать від кожного учня. Позитивне підкріплення створює бажання до досягнень і, отже, є стандартом у школі танцю …

Завдяки багаторічному досвіду школа танцю у Львові One Life, створює навчання для танцівників які дозвяють досягнути всіх своїх поставлених цілей, студія танцю надає висококваліфікований та справді дбайливий персонал, присвячений мистецтву танцю. Займаючись в нас, вам пропонується всебічне навчання у всіх аспектах танцю, а також навчання правильної танцювальної термінології та належних методів навчання, поводження на сцені та взаємодія з глядачем.

Важливою перевагою в студії є товариство між співробітниками, учнями та батьками. Будь ласка, подивіться на деякі з прекрасних танцювальних вражень, які ми запропонували нашим студентам.

Зал достатньо просторий та об лаштований всім потрібним, для комфортного заняття не лише танцями, але й іншими видами занять, таких наприклад, як фітнес напрямки : стретчинг, йога, пілатес, трх, аеробіка, зумба та інші.

Також ми можемо запропонувати вам такі форми занять, як :

  • групові та індивідуальні заняття;
  • дитячі класи;
  • танці для початківців;
  • програма Pro-Am (танцювальна пара, що складається з професіонала і любителя);
  • програми розвитку фізичної підготовки - фітнес, стретчинг.

Ознайомитися з розкладом занять можна на сайті. Воно влаштовано таким чином, щоб працюючі або учні студенти могли відвідувати школу без збитку для основної діяльності. Тут же, на сайті, ви можете записатися на пробний урок. Для цього достатньо заповнити електронну форму звернення.

Також на сайті нашої студії публікуються цікаві , ознайомлювальні статті із різних стилів танців, які включають в себе всю потрібну інформацію для новачка, тому визначитись із стилем вам буде дуже просто та й цікаво одночасно.

Своїм відвідувачам ми пропонуємо абонементи, які надають право на відвідування групових занять та інші вигідні пропозиції. В якості додаткового бонусу для учнів школа періодично проводить тематичні танцювальні вечірки за участю гостей та викладачів.

*




Схожі новини: