Стрічкове полотно по металу: висока якість - відмінний результат

Переглядів: 1071

21 грудня 2017 17:41

Стрічкове полотно по металу: висока якість - відмінний результат фото

Комплектуючі елементи в будь-якому обладнанні, навіть найсучаснішому і скоєному, відіграють величезну роль. Саме вони дозволяють зробити техніку багатофункціональної і корисною. Це справедливо і щодо стрічкової пилки, яка отримала широке застосування в різних галузях господарювання. Можливості такого пристрою багато в чому будуть залежати від того, наскільки якісне використовується стрічкове полотно по металу. Це допоміжний матеріал, без якого неможливо нарізати якісні і ідеально рівні заготовки, причому обробляють не тільки метал, але і інший міцний матеріал.

Стандартне полотно для стрічкопилкових верстатів

Компанія «Рентген-Україна» пропонує широкі асортимент обладнання для різного виробництва, а також допоміжні матеріалу до представленої техніки. У числі іншого асортимент включає також стрічкове полотно по металу. Це вироби використовується в спеціальних верстатах. Для виробництва полотен найчастіше використовується вуглецева сталь, а також біметали. Всі зуби виконані з твердих і швидкорізальних сплавів, що гарантує оперативність та високу якість виконаної роботи. Процес обробки металу значно скорочується, як і рівень одержуваних відходів.

У продажу є також полотна з високовуглецевих сплавів, які можуть впоратися з навантаженням на заготовки легованих і нелегованих металів. Однак за якісними показниками такий варіант поступається за можливостями биметаллическому полотну з зубами з швидкорізальної сталі. В якості основи для виробництва застосовується пружинний метал, що гарантує продукції міцність і довговічність.

Особливий вид продукції для складної роботи

Деякі види полотен здатні справлятися з нарізкою профілів, труб, виробів змінного перерізу. Зменшити рівень вібрації під час робочого процесу, а також значно підвищити стійкість і ефективність роботи дозволяє змінюється крок. Якщо ж доведеться працювати в жорстких умовах, використовуються полотна із зубами з:

  • Сплавів типу інконель, Хастеллой, Монель.
  • неферомагнітними складів.
  • Рідкісноземельних металів.
  • Склади з вмістом нікелю і титану.

Форма зубів і розводка можуть відрізнятися, а тому вибирати продукцію слід з урахуванням таких показників. Допомога у виборі відповідного варіанту пропонує компанія «Рентген-Україна», асортименті якої постійно поповнюється, а цінова політика орієнтована на покупця.

*




Схожі новини: