Тумбочки до ліжка: зручно, функціонально, естетично

Переглядів: 2380

15 грудня 2016 10:03

Тумбочки до ліжка: зручно, функціонально, естетично фото

Облаштування спальної кімнати – справа непроста і потребує особливої уваги, адже кожна дрібниця в цьому випадку має неабияке значення. Затишність і комфорт спальні залежить, в першу чергу, від меблів. Головним атрибутом, звичайно, являється ліжко, а тумбочки до ліжка допоможуть зробити відпочинок більш зручним та приємним.

Тумбочки до ліжка: критерії вибору

Тумбочка, як правило, входить до складу спального гарнітуру, але при необхідності її можна придбати окремо. Головними критеріями вибору зазвичай являються розміри, матеріал, з якого вона виготовлена, та ціна.

Стандартними габаритами цього елемента інтер`єру вважаються наступні:  ширина – 50-55 см, висота – 50-60 см. Але за бажанням можна підібрати тумбу й інших розмірів, спираючись на розміри спальні, дизайн ліжка та стиль приміщення. Не менш важливим критерієм являється й форма тумби. Трикутна чи прямокутна, квадратна чи округла – вона повинна ідеально вписатися в загальне рішення спальної кімнати.

Тумбочка, ціна якої залежить, в першу чергу, від матеріалу виготовлення, повинна не тільки виконувати свої основні функції, але й мати естетичний вигляд та бути добротною. На ній можуть зберігатися якісь речі (книги, журнали тощо) ,стояти світильник, годинник або родинне фото. Крім того, вона може просто служити додатковим аксесуаром до ліжка.

Дерев`яні тумбочки до ліжка – найбільш вдалий вибір

Як правило, цей елемент інтер’єру  виконується з ДСП, МДФ або натуральної деревини. Перші, ззовні схожі на дерево, мають певні недоліки, такі, як токсичність та недовгий термін експлуатації.  Дерев`яні ж тумби, хоча й коштують дорожче, мають цілий ряд переваг:

  • екологічність та безпека для здоров`я, бо виготовляються винятково з натуральної високоякісної деревини; найбільш популярними являються вироби з дуба, бука, сосни, берези та червоного дерева;
  • міцність, надійність та довгий термін використання: тумба з дерева прослужить не один десяток років і порадує не тільки дітей, але й онуків;
  • легкий догляд: достатньо лише протерти поверхню вологою ганчіркою;
  • сучасний дизайн: з натуральної деревини виготовляють вироби різних стилів, тому вони гармонійно вписуються в будь-який дизайн.

Якщо ви шукаєте якісні дерев`яні тумбочки у Львові, завітайте до нашого магазину, і ми допоможемо вам облаштувати спальню вашої мрії. Наші магазині також є в Києві, Ужгороді, Мукачево та інших містах України!




Схожі новини: