Переваги металопластикових вікон

Переглядів: 2116

24 листопада 2016 10:16

Переваги металопластикових вікон фото

Металопластикові вікна сьогодні цілком звичні для українських споживачів. Їх профіль, як виготовляється з поліхлорвінілу, що являє собою термопластичну масу, отриману з етилену та солі, та підсилюється металевим армуванням. Перетинки (повітряні камери) захищають конструкцію від зовнішніх чинників (морозу, вітру) і якість вікна прямо пропорційна кількості перетинок.

Пластикові вікна пвх мають значні переваги:

  • енергоефективність (перешкоджають виходу тепла з приміщення, не потребують додаткового утеплення);
  • довговічність (не втрачають колір, не деформуються);
  • простота догляду (немає необхідності у фарбуванні та поліруванні, достатньо очищення вологою ганчіркою);
  • високі звукоізоляція та герметичність;
  • пожежна безпечність (поліхлорвініл не горить);
  • можливість створення нетипових виробів (арок, трикутників, кругів);
  • невисока ціна (наприклад, найтепліші моделі серії Passive удвічі дешевші, ніж їх аналоги з дерева).

Суттєва перевага - простота у використанні. Встановлення та демонтаж не передбачають ніяких труднощів і займають максимум годину. Ці вікна дуже просто чистити і мити, це необхідно робити не частіше, ніж двічі на місяць. Важливо пам"ятати, що чищення необхідно проводити без занадто агресивних розчинників.

Пластикові вікна для скління балконів. Скління балкона призводить до розширення використовуваної площі, на якій облаштовуються додаткові кімнати, кухні, сушки для білизни, а інколи навіть зимові сади. З зовнішнього боку балкон буде захищеним від вітрів та опадів, а з внутрішнього - від шуму і температурних перепадів.

Загалом основних переваг у металопластикових вікон, які присутні на сайті perfect-okna.com.ua/roleti/roleti-dlia-vikon-i-dverei/zahisni-roleti три:

  • Герметичність. Рами таких вікон виготовлені з високоефективного полімеру, створеного на основі вінілхлориду. Раму та скло надійно фіксує гумовий кожух, которий виключає потрапляння вологи та протяги.
  • Висока звукоізоляція. Двошарова рама з ПВХ поглинає понад половину зовнішніх шумів. Немає потреби йти в іншу кімнату, щоб уникнути шумів, котрі може породжувати будівництво за вікном або галаслива компанія дітей. Це важливо для всіх, хто мешкає в центрі мегаполісу, де розташовані жваві транспортні шляхи.
  • Довговічність. Термін служби цих вікон теоретично може складати сотні років. Матеріали, котрі застосовуються при виготовленні, майже цілком інертні до вологи, вони не втрачають естетичність свого вигляду у морозні дні, а так само й не змінюються від променів спекотного літнього сонця.



Схожі новини: