Сукні завжди актуальні

Переглядів: 1807

2 липня 2016 14:56

Сукні завжди актуальні фото

Сучасним дівчатам пощастило в плані одягу, тому що вони можуть носити костюми, брюки, комбінезони, але сукні займають основне місце в гардеробі. З давніх часів і до нинішнього дня сукня символізує легкість, романтику і чарівність. В наш час під поняттям плаття можуть мати на увазі подовжені туніки, сукні-сорочки, поло, сукні в спортивному стилі або, так звані, бебі дол, сукні-бюстьє.

Щодо кольорової гами, то жіноче вбрання, переважно, представлене такими фарбами: стрімких обертів набирає сірий колір і всі його відтінки, але також у фаворі поєднання червоного з синім, темно-бордовий, бузковий, фіолетовий, коричнево-зелений, пісочний.

Фасони суконь для прекрасних дам XXI століття

Жінки XXI століття іноді губляться в розмаїтті фасонів суконь, пропонованих дизайнерам. Сказати, яка модель краще, неможливо, тому що кожен фасон цікавий по-своєму і зможе прикрасити дівчину з тим або іншим типом фігури:

• пряме плаття;

• приталені;

• А-силуету;

• «Ампір»;

• в грецькому стилі;

• «Принцеса»;

• сукня-светр;

• плаття-сорочка

І багато інших цікавих варіанти, які дизайнери пропонують сучасним панночкам. Всі їх згадати практично неможливо, але якщо звернеться до досвідчених консультантів в магазині жіночого одягу, то вони зможуть підібрати ідеальний фасон, відповідний фігурі.

Жіноча сукня і фігурка

Кожна панночка гарна по-своєму, тому і сукню слід вибирати конкретно для певної дівчини. Загальний розподіл жіночої фігури на типи існує. Це яблуко, груша, малий і великий пісочний годинник, прямокутник, тростинка, перевернутий трикутник. І для кожної фігури є свій ідеальний фасон, який допоможе підібрати фахівець.

Наприклад, для панянок з фігуркою трикутник можна рекомендувати платтячка з V- подібним вирізом, зі спідничкою у вигляді сонця, варіанти з темним верхом і темненька низом зможуть виправити таку фігурку, наряди з басками або акцентом на талії також підійдуть для дівчат з фігурою типу трикутник.

Для фігури яблуко, де мається на увазі пишні груди або випирає животик, підійдуть наряди із завищеною талією. Дівчатам з повненькими стегнами, що відносяться до типу фігури груша, слід звернути увагу на сукні зі світлим верхом і темним низом, на запах, одним словом ті, які акцентують увагу на грудях.

Як бачимо, правильно підібраний одяг може творити чудеса. А підібрати його допоможе консультант магазину жіночого одягу.




Схожі новини: