Наречена Віталія Козловського вже познайомилася з його батьками

Переглядів: 2695

11 червня 2016 14:00

Наречена Віталія Козловського вже познайомилася з його батьками фото
Співак Віталій Козловський думає про одруження і вже познайомив наречену з батьками, про це розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Мама мамою. один з найкращих друзів у моєму житті, але я віддаюсь поривам свого серця, а серце каже: на все свій час, маму треба послухати, але зробити по-своєму. Зараз бум весіль, адже всі мої близькі колеги, друзі виходять заміж, я починаю про це задумуватись, адже мені вже 31 і я думаю про, те щоб продовжувати свій рід з коханою жінкою", - говорить артист.

Обраниця співака екс-учасниця шоу "Холостяк" Раміна.

"Це принизливо для жінок, я вважаю навпаки шоу Холостяк має бути Холостячка і чоловік має впадати до ніг жінки. Мій батько не дивиться таких шоу, не читає еротичні журнали, на яких була Раміна. Він сприйняв її як звичайну дівчину, мамі вона дуже сподобалася, а татові подобаються всі мої пассії, які були в моєму житті", - говорить Віталій Козловський.

На весіллях друзів, співак виступає безкоштовно.

"Мене не треба просити, В друзів я завжди співаю безкоштовно, мені не потрібні гонорари і більше того, моя концертна програма у друзів на весіллях не 20, ні 40 хвилин, а 2-3 години, тому їм щастить зі мною, тому що я стаю таким тамадою", - говорить співак.

Источник: gazeta.ua


Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: