День народження чудового міста

Переглядів: 1082

14 квітня 2016 15:36

День народження чудового міста фото

У перші вихідні жовтня чернівчани традиційно святкують день міста. Для буковинців це свято надзвичайно важливе, адже воно пробуджує дух єдності й патріотизму. В цей день на вулицях збирається максимальна кількість людей, які налаштовані на розваги й веселощі. Святкування дня міста в Чернівцях завжди проходить пишно й гучно. Місто в цей день просто не впізнати, адже розпочинається величезний ярмарок народних ремесел, який розташовується у центрі. Тут можна скуштувати буковинські делікатеси й купити національні сувеніри. На кінець дня зазвичай запланований великий концерт і святковий феєрверк. На Соборній площі розміщують сцену, де виступають представники влади й запрошені зірки. Всі жителі й гості міста люблять це свято, адже його можна провести надзвичайно цікаво.

Особливості святкування дня міста

Буковинці люблять святкувати й завжди залучають багато друзів. Веселощі часто набувають загального характеру. День міста – важливий привід для всіх чернівчан, тому мало хто залишається вдома. Туристи спеціально приїжджають в цей день, щоб побачити усі особливості свят на Буковині. Тут можна смачно поїсти й послухати гарну музику. Якщо вам цікаво дізнатися про святкування дня міста в Чернівцях, то заходьте на сайт. Тут ви знайдете всю необхідну інформацію, подивитеся фотографії й відеозаписи. Обов’язково беріть участь у святкуванні дня міста Чернівці, адже таку подію не можна пропускати нікому. Свято на Буковині – це гарантія хорошого настрою, смачної їжі й нових цікавих знайомств.

Буковинський ярмарок

Ярмарки в Україні – це національна забава. На Буковині й конкретно в Чернівцях постійно проходять ярмарки, часто приурочені до важливих подій. Одним з таких є ярмарок на честь дня міста, який вражає своїми розмірами. Вся центральна частина Чернівців заповнюється торговими палатками, які пропонують вам купити абсолютно різні речі, зроблені своїми руками. Їжа, одяг, сувеніри й предмети широкого вжитку – це все ви зможете знайти на ярмарку. Велика кількість учасників перетворює процес покупок у цікаву розвагу. Також беруть участь у дійстві різні місцеві підприємства, що пропонують рекламні брошури. Так можна дізнатися про їх діяльність та представлені ними послуги. Це надзвичайно особливе явище, яке не залишає нікого байдужим. Кожен знайде сувенір для себе, щоб ця яскрава подія залишилася в пам’яті.




Схожі новини: