«РІЗДВЯНІ ПОДАРУНКИ» - у ВЦ «Козак-Палац»

Переглядів: 3953

21 грудня 2015 14:23

«РІЗДВЯНІ ПОДАРУНКИ» - у ВЦ «Козак-Палац» фото
З 24 по 27 грудня у виставковому центрі «Козак-Палац» відбудеться святковий ярмарок «РІЗДВЯНІ ПОДАРУНКИ», організований Запорізькою торгово-промисловою палатою.

Широкий асортимент різноманітних товарів, святкові розважальні програми для дітей та дорослих, творчі роботи від народних майстрів – все це та багато іншого пропонують учасники різдвяного ярмарку.

Для найменших відвідувачів відкриється спеціальна експозиція «Планета Дитинства».

На малюків очікує святкова розважальна програма та конкурси від Діда Мороза та Снігуроньки, цікаві подарунки та смачні солодощі. Також у програмі - дефіле дитячої моди від Школи краси та хороших манер Juliet, фотозона для малюків від Авторетроклубу «Олександрівський».
Модельне агентство «Імідж-Центр» запросить відвідувачів ВЦ «Козак-Палац» стати глядачами конкурсу «Міс Дружба», що є частиною конкурсу краси «Міні-Міс Запоріжжя».

В рамках ярмарки «РІЗДВЯНІ ПОДАРУНКИ» традиційно відбудеться міжрегіональний фестиваль творчості «Територія Творчості». Майстри різноманітних технік ручної роботи, дизайнери, художники продемонструють свої творчі досягнення відвідувачам виставки. Серед різноманіття робіт можна буде обрати ексклюзивний сувенірний подарунок для рідних та близьких.

Традиційно на стендах учасників у широкому асортименті будуть запропоновані верхній одяг, сезонне взуття, головні убори, галантерея, домашній текстиль, жіночий та чоловічий одяг, ялинки та новорічні прикраси, косметика та парфумерія, вироби ручної роботи, сувеніри та подарунки.
Ярмарок «РІЗДВЯНІ ПОДАРУНКИ» у сучасному виставковому центрі «Козак-Палац» надасть чудову можливість придбати всі товари за доступними цінами в одному місці.

Ярмарок працюватиме з 24 по 27 грудня, час роботи з 10:00 до 19:00, неділя до 16:00, ВЦ «Козак-Палац», м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70б.

Оргкомітет:

тел. (061) 213-50-26, (050) 487-59-61
e-mail: [email protected],

Подробиці на www.expo.zp.ua




Схожі новини: