Мелитопольцев приглашают на «Марш героев»

Переглядів: 1699

14 жовтня 2015 11:26

Мелитопольцев приглашают на «Марш героев» фото
Фото из архива редакции
Сегодня, 14 октября, в Мелитополе пройдет «Марш героев» - мероприятие, приуроченное ко Дню защитников Украины, на котором организаторы планируют отметить как современных защитников, так и героев прошлых лет. Анонс мероприятия вчера появился в социальных сетях.

- Ми пройдемось Мелітополем, щоб вшанувати усіх героїв нашої Батьківщини: козацтва, вояків УНР, Холодного Яру, УПА, військовослужбовців та добровольців нинішньої московсько-української війни, - рассказывают о планах на вечер организаторы. - Урочистий мітинг розпочнеться о 18:00 на площі Перемоги біля ПК Шевченка. Після цього о 18:30, розпочнеться концерт за участі місцевих гуртів. Захід завершиться смолоскипною ходою. Хода почнеться о 19:00 від пам'ятника Т. Г. Шевченку.

Организаторы обращают внимание мелитопольцев, что в колонне не будет партийной символики.

- Це практичний досвід з маршів, що проходили раніше, - объясняют свое решение организаторы. - Багато людей нарікають на партійну символіку. Виникають конкурентні суперечки за політику і так далі. Тому цього разу, з метою залучити якомога більше людей, було прийнято таке рішення. Запрошуємо усіх !


Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: