Огляд нової партнерської програми Affter в індустрії iGaming

Просмотров: 280

Сьогодні на ринку партнерських програм для індустрії iGaming можна знайти велику кількість брендів, які пропонують безліч пропозицій. Але, починаючи співпрацювати з ними, клієнти можуть зіткнутися з проблемами виведення коштів, невеликими умовами виплат (найчастіше RevShare 20%) тощо.

Affter - це нова партнерська програма, основною метою якої є надання найкращих умов для своїх клієнтів. Тому на старті проєкту команда, що має за плечима понад 6 років роботи в цій галузі, обмежує доступ до реєстрації для всіх охочих. Стати клієнтом https://affter.com/ можна буде тільки за допомогою промокоду, який можна отримати або за запрошенням від партнерської програми, або на конференціях.

Affter Affiliates - все про переваги проєкту

Почнемо з того, що Affter - це команда професіоналів, яка працює з брендами в iGaming уже понад 6 років. Саме цей факт дає змогу команді створювати продукт, що ґрунтується на досвіді попередніх проєктів і відгуках клієнтів. Таким чином, усі клієнти Affter отримають найбільш функціональну та зручну платформу, на якій можна буде збирати всю статистику, комфортно відслідковувати пропозиції, отримувати креативи та рекламні інтеграції, а також використовувати S2S Postback. Наступним кроком є ознайомлення з умовами, які будуть доступні користувачам на сайті Affter:

  • Бренди: Tier-1, Tier-2 і СНД, включаючи ексклюзивні пропозиції від брендів.
  • Різні способи оплати: CPA, RevShare (від стандартних 25% до максимальних 45%), Hybrid - CPA + RS.
  • Можливість виведення зароблених коштів через криптовалюту і на банківські картки, мінімальна сума виведення - 100 USD.
  • Доступ до співпраці з внутрішньою командою Media Buying.
  • Доступ до всіх креативів і рекламних пропозицій з особистого кабінету.

Можна зробити висновок, що всі нові клієнти Affter зможуть отримувати найкращі пропозиції для конвертації трафіку в прибуток, а менеджери проєкту допоможуть з налаштуванням аккаунта і підбором таких пропозицій для різних ГЕО. Зв'язатися з компанією можна вже зараз, написавши або на електронну пошту, вказану на офіційному сайті affter.com, або через чат Telegram.

Тут ви зможете отримати відповіді на всі ваші запитання від менеджерів проєкту. Не забувайте стежити за всіма новинами Affter, підписавшись на акаунти проєкту в Instagram і Linkedin. Усі посилання на соціальні мережі та контактні форми ви знайдете на офіційному сайті.