Pragmatic Play випустили рок-н-рольний реліз Hellvis Wild

Просмотров: 242

Постачальник захопливих ігор для вертикалі онлайн-гемблінгу Pragmatic Play оголосив про випуск нової слот-гри на тему рок-н-ролу з захопливими функціями під назвою Hellvis Wild. Нова гра на музичну тематику запрошує гравців у пригоду до Залу слави рок-н-ролу, використовуючи такі символи, як мікрофони, гітарні медіатори, а також стандартні карткові символи.

Головний герой гри, Хеллвіс, розташований у правій частині екрана, а динаміки оточують барабан з обох боків. Найновіша слот-гра від Pragmatic Play має саундтрек у стилі хеві-метал і вирізняється якісною анімацією, а також звуковими ефектами. Як і більшість сучасних слотів казино СлотсСіті, Hellvis Wild пропонує опції автозапуску, дикі символи, а також скатери, що робить гру ще цікавішою для гравців.

Нова слот-гра слідує за випуском Spellbinding Mystery, слот-гри на тему чарівників 7×7, випущеної нещодавно компанією Pragmatic Play наприкінці минулого місяця. Знову ж таки, в червні провідний розробник ігор випустив слот на тему давньогрецької міфології Wisdom of Athena, захоплюючий слот 6×6 з популярною механікою кластерних виплат.

Огляд показників Hellvis Wild

  • Барабани: 5
  • Ряди 3
  • Лінії виплат: 243
  • ВПС: 96,01%
  • Частота ударів: -
  • Максимальний виграш: x5,000
  • Волатильність: висока
  • Мінімальна/максимальна ставка: 0.20/100
  • Дата релізу: 3 липня 2023 року

Слот пропонує захопливі функції

Ірина Корнідес, операційний директор Pragmatic Play, поділилася своїм захопленням від останнього випуску слоту. Вона пояснила, що Hellvis Wild пропонує захопливі можливості завдяки диким множникам, які дають шанс на великі виграші в основній грі та під час раундів з безкоштовними обертаннями. "Завдяки витонченій рок-н-рольній естетиці в поєднанні з зірковою силою скатерів і респінів, Hellvis Wild демонструє вражаючу комбінацію розважальних функцій, під які гравці можуть танцювати, - пояснила Корнідес на завершення.

"Hellvis Wild ідеально підходить для шанувальників диких множників, які можуть постійно збільшувати потенційний виграш як в основній грі, так і в безкоштовних обертаннях".

Гравці Hellvis Wild можуть скористатися дикими символами, які допомагають збільшити свої виграші. Дикі символи можуть замінити всі символи базової гри, надаючи шанс на великі виплати. "Однак золота ітерація цих вайлдів штовхає барабани вниз після першого приземлення і збільшує множник на 1x за кожне штовхання", - пояснюють у Pragmatic Play.

Щоб отримати сім безкоштовних обертань, гравцям потрібно випасти принаймні три символи розкиду, а додаткові символи розкиду допомагають отримати ще більше безкоштовних обертань. Підштовхуючі мультиплікатори можуть ще більше покращити досвід онлайн-гравців під час раундів безкоштовних обертань.