Кращі хоррор ігри на пк

Просмотров: 490

Однією з найсильніших емоцій, які можуть відчувати геймери, є страх. Ось чому багато людей люблять ігри жахів. У цій збірці ми розповімо про проекти, які варто переглянути, якщо ви фанат цього жанру. Ще більше інформації про найкрутіші комп'ютерні ігри дізнайтесь на GBC Time UA.

HELLO NEIGHBOR SERIES

Ігри Hello Neighbor мають яскраву та барвисту графіку, але сюжет за картинкою не дуже веселий. У цій грі ваш сусід поводиться дивно, і вам потрібно піти до його будинку, щоб дізнатися, що знаходиться за дверима його підвалу. Однак ви можете опинитися на іншому боці, якщо доброзичливий сусід спробує вас зловити. Окрім оригінальної гри, Hello Neighbor також має продовження та приквел. У Secret Neighbor гравці будуть грати роль дітей, які хочуть дослідити будинок свого сусіда. Однак вони зіткнуться з таємничим сусідом, який хоче заманити їх у пастку. А для любителів екстриму та азарту, подивіться на найкласніші слоти Parimatch.

FIVE NIGHTS AT FREDDY`S SERIES

Одним із найважливіших факторів, який ми враховуємо, коли справа доходить до вибору найкращих ігор жахів, є інді-проект, який зміг зібрати багато підписників і глядачів YouTube одночасно. Це стосується п’яти ночей у Фредді, створених Скоттом Котоном. Успіх гри пояснюється тим фактом, що було дуже цікаво спостерігати за спілкуванням стримерів і ютуберів з аніматронікою. Потім розробник випустив ще кілька ігор. Хоча серія вже підійшла до кінця, FNAF все одно варто подивитись. Незважаючи на примітивний геймплей, гра все ще здатна зламати нерви.

TATTLETAIL

Tattletail вийшов на хвилі FNAF. У грі гравець грає роль дитини, яка випадково відкриває свій різдвяний подарунок до того, як його доставлять. У ньому серія дивних і тривожних подій, які можуть бути спровоковані діями хлопчика. Гравець повинен знайти спосіб задовольнити потреби подарунка, яким стала іграшка тамагочі. Якщо вихованця вчасно не погодувати, тварина почне кричати, що привертає увагу інших мешканців.

POPPY PLAYTIME

Популярна гра жахів, створена за мотивами серії FNAF. У цій грі гравець відвідає покинуту фабрику іграшок, де таємничим чином зникли співробітники. Коли гравець намагається з’ясувати, що сталося, він зіткнеться з демонічними об’єктами, які бажатимуть крові головного героя. У Poppy Playtime є різні головоломки, які гравець може вирішити за допомогою гаджета, який є в грі. Головний герой також може взаємодіяти з предметами на відстані за допомогою цього гаджета.

INSIDE

PlayDead випущена Inside через п’ять років після виходу оригінальної гри. Це наступний проект, який дуже схожий на перший. Головний герой – дитина, а світ навколо нього страшний і неспокійний. Кінцівка також залишає багато питань без відповідей. Між двома проектами є деякі відмінності. По-перше, головний герой має пройти крізь антиутопічний світ замість туманного сеттингу Лімбо. По-друге, чорно-білий стиль гри було замінено більш яскравим кольором. Якщо вам сподобалася перша гра, то цей проект буде хорошим вибором.

LITTLE NIGHTMARES

Історія гри розгортається навколо дівчини, яка намагається втекти з корабля-утроби, наповненого гротескними істотами. На перший погляд, Little Nightmares — звичайний, хоч і стильний платформер з елементами головоломки. Але чим далі гравець просувається за сюжетом, тим більше шокуючих подробиць Утроби відкривається перед ним, а головний герой постає в абсолютно несподіваному світлі. Гра займає буквально 4-5 годин, але, незважаючи на всю швидкоплинність, подарує масу яскравих вражень. Продовження, яке вийшло у 2021 році, розповідає історію, що відбувається до подій у «Маленьких кошмарах».

THE DARK PICTURES ANTHOLOGY

Серіал жахів — це різновид гри, у якій представлені різні персонажі та різні історії. Зараз у серії три різні ігри: Man of Medan, Little Hope і House of Ashes. Геймплей серіалу такий же, як і у фільмах, і має той же рівень акторської гри та графіки. Сюжет також може змінюватися в залежності від дій гравця. Це все, бажаємо міцних нервів!