Молодша дочка Джолі й Пітта відмовилася від прізвища батька – ЗМІ

Просмотров: 199
27 травня 2024 16:15

Поки середня дочка Анджеліни Джолі та Бреда Пітта Шайло планує переїздити до батька, молодша, 15-річна Вів’єн, здається, навпаки віддаляється від нього.

Як пише People, дівчинка, яку у серпні 2023-го Енджі найняла у якості своєї асистентки продюсерки бродвейського мюзиклу "Аутсайдери", вирішила бути залученою до проєкту як Вів’єн Джолі, а не з офіційним прізвищем Джолі-Пітт.

Принаймні так її подали у списках "команди проєкту" на сайті Paybill (наразі ім’я Вів’єн у списках відсутнє).

Цікаво, що це вже не перший випадок, коли діти Джолі-Пітт у подібний спосіб демонструють складні стосунки з батьком. У листопаді 2023-го старша дочка акторів Захара на церемонії вступу до коледжу так само представилась лише маминим прізвищем.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі та Бред Пітт після офіційного розлучення у 2018-му все ще продовжують судову війну. Зокрема, через французький маєток шато Міраваль, частку якого актриса продала російському олігарху Юрію Шефлеру, та за право опіки над дітьми.

Нещодавно, як відомо, Пітт відмовився продовжувати судовий процес щодо опіки, під яку наразі підпадають лише двоє з їхніх шести нащадків.

Також подейкують, що за ці роки Енджі чимало зусиль доклала, отруюючи дітей ненавистю до колишнього чоловіка.

Джерело: Таблоїд




Похожие новости: