Лаваш із сиром, помідорами та базиліком на мангалі: рецепт для пікніка

Просмотров: 210
26 травня 2024 17:29

Час приготування 20 хвилин

Харчова цінність на 100 г 236 ккал

Швидка закуска, яка стане чудовим доповненням до шашлику. Сам лаваш виходить хрустким, а сир усередині — м'яким і таким, що тягнеться.

Для приготування закуски знадобляться лаваш, сир, помідори, базилік. Кілька хвилин треба обсмажити все на мангалі. Головне — вчасно зняти з вогню, щоб не підгоріло.

Інгредієнти

  • лаваш
  • 2 листи
  • сир сулугуні
  • 200 г
  • помідори свіжі
  • 2 шт.
  • базилік
  • сіль

Базилік вимийте та обсушіть.

Сир сулугуні наріжте на тонкі пластини.

Помідори вимийте та наріжте на середні кружальця.

Розгорніть лаваш і наріжте його на маленькі прямокутники. На край кожного прямокутного лаваша викладіть пластинку сиру, потім нагору кружальце помідора, злегка посоліть, потім лист базиліку. Загорніть конвертиком. Викладіть на решітку мангала, з вугіллям, що тліє, швом донизу і обсмажте з двох боків до золотистого кольору.

Поради:

Базилік можна замінити зеленню.




Похожие новости: