Мадонну помітили в компанії чоловіка, молодшого за неї на 28 років: що про нього відомо

Просмотров: 194
24 травня 2024 15:30

Нещодавно артистка завершила своє ювілейне турне і тепер насолоджується заслуженим відпочинком і проводить час більш ніж добре.

65-річна американська співачка Мадонна вкотре доводить, що вік — флірту не перешкода. Попдіва чудово провела час на вечірці на честь запуску кросівок Off-White в Нью-Йорку в компанії 37-річного французького співака Еріка Лабата, пише JustJared. Артистка нещодавно завершила свій рекордний святковий тур, присвячений 40-річчю її творчої діяльності.

На заході вона була одягнена в пікантний чорний топбюстьє, коротку чорну спідницю і колготки в сітку. Образ завершували маса прикрас на шиї і високі чорні шкіряні рукавички.

Ерік Лабат здобув популярність як учасник фінального сезону Nouvelle Star, французького аналога American Idol, у 2017 році.

Він — не перший молодий чоловік у "колекції" Медж. Зовсім недавно Мадонну пов'язували романтичні стосунки з тренером з боксу Джошем Поппером. Учасник реаліті-шоу "Літній дім" перетнувся з попіконою, коли тренував її сина Девіда Банду у своєму боксерському залі в Нью-Йорку.

Їхній зв'язок став надбанням громадськості, коли фото артистки вперше з'явилося в Instagram Поппера в лютому 2023 року. Пізніше того ж року, у грудні, Джош приєднався до співачки на сцені під час її святкового туру в Брукліні, де вони поцілувалися на очах у натовпу, що перевищував 14 тисяч осіб. Відтоді пара більше не з'являлася разом на публіці.

Джерело: Фокус




Похожие новости: