Друк на футболках: простий спосіб створити стильні речі

Просмотров: 135
17 травня 2024 19:34

Друк на футболках – це чудовий спосіб створити свій унікальний стиль, підкреслити свою індивідуальність та висловити свою думку. Сьогодні послуги друку на одязі доступні, і ви можете замовити партію унікальних футболок без клопоту та на привабливих умовах.

Футболки з нанесенням друку: для бізнесу і не тільки

Футболка – це не просто одяг, це полотно для самовираження, ефективний рекламний інструмент та елемент, який єднає команду та демонструє вашу належність до певної соціальної групи. Завдяки друку ви можете створити свій унікальний дизайн, який буде відображати вашу особистість, інтереси та погляди.

Футболки з принтом має цілу низку важливих переваг:

  • унікальність. Ви можете створити футболку, якої немає ні в кого іншого;

  • оригінальність. Ви можете надрукувати на футболці будь-яке зображення, напис чи фотографію;

  • персоналізація. Ви можете створити футболку для себе, друзів, родини або колег;

  • практичність. Футболки з принтом – це зручний і практичний одяг, який підходить для будь-якої погоди та будь-якої події.

Ще одна важлива перевага – доступність. Футболки із лого чи авторськими дизайнами коштують недорого, замовити їх просто, а терміни виготовлення партії одягу не перевищують одного тижня.

Скільки коштує друк на футболці?

Вартість нанесення друку на футболки залежить від кількох факторів, переважно об’єктивних. Зокрема:

  • обраного методу друку – DTF, шовкотрафарет;

  • вартість базової футболки, на яку буде нанесено принт. Наголошуємо, що на якості у цьому аспекті не варто економити;

  • тираж. При замовленні великої партії одна футболка обійдеться вам дешевше, оскільки всі додаткові витрати будуть рівномірно розділені між всім тиражем;

  • складність дизайну, розмір принта та кількість кольорів у ньому;

  • наявність готового макету. Якщо у вас лише ескіз чи фото, їх потрібно підготувати до перенесення до друку. Це можуть зробити дизайнери компанії, до якої ви звернетесь, але доведеться трохи доплатити;

  • цінова політика компанії. Це єдиний фактор, на якому можна зекономити, звернувшись до фірми із найдемократичнішою ціновою політикою.

Замовити якісний друк на футболках ви можете в компанії Ecotorba. Ознайомитись із розцінками та вибором базових футболок ви можете на сайті https://ecotorba.ua/. «Екоторба» надає повний спектр послуг – від пошиву футболок до нанесення на них друку. Її ціни демократичні, надаються гарантії якості, а доставка здійснюється у всі регіони України.




Похожие новости: