Анджеліну Джолі звинуватили у спробі посварити дітей з їхнім батьком Бредом Піттом

Просмотров: 150
10 травня 2024 18:30

Колишній британський спецпризначенець, який працював на Джолі близько 20 років, стверджує, що вона "вбивала клин" у стосунки між її шістьма дітьми та їхнім батьком Бредом Піттом.

Тоні Вебб, колишній охоронець Бреда Пітта й Анджеліни Джолі, заявив, що актриса наполягала на тому, щоб її діти уникали батька, повідомляє Daily Mail із посиланням на судові матеріали, подані до Верховного суду Лос-Анджелеса.

Документи, що детально описують вибухонебезпечні заяви, були оприлюднені в рамках триваючої "Війни троянд", в якій пара вступила в запеклу битву за право продати свій французький маєток з виноградниками Chateau Miraval.

Згідно з інформацією в позові, Джолі продала свою частку в розмірі $62 мільйони російському мільярдерові Юрію Шефлеру 2021 року, що, на думку Пітта, суперечило їхній угоді надати іншому право переважної купівлі.

На Chateau Miraval виробляють відзначене нагородами ігристе рожеве вино, і Пітт сподівався, що в разі рішення Джолі продати свою частку в бізнесі першу пропозицію вона зробить йому. Тому угода колишньої дружини з російським олігархом стала для нього шоком і приводом піти до суду.

Тоні Вебб — колишній солдат британського спецназу. Він працював у сім'ї понад 20 років, починаючи з 2000 року, але стверджує, що Джолі звільнила його після того, як двоє з його співробітників служби безпеки перейшли на бік Пітта після розлучення.

Згідно з документами, представленими адвокатами Пітта, Вебб зазначив, що особистий помічник Джолі попередив двох його підлеглих, що вона "подасть до суду" після того, як з'ясувалося, що вони можуть дати свідчення в битві за опіку над парою. Колега Вебба розповів йому, що чув, як актриса "заохочувала дітей уникати проводити час із Піттом".

Його коментарі становлять частину клопотання, поданого Піттом, де Джолі названа "лицеміркою" за твердження, що він хотів використати угоду про нерозголошення під час продажу їхнього французького виноградника, щоб "контролювати" її. І це — незважаючи на те, що вона регулярно затикає рота своїм співробітникам аналогічними контрактами.

У своїй заяві Вебб стверджує, що двох його підрядників викликали до суду для дачі свідчень на слуханнях у справі про опіку над колишньою парою, що викрило розмови між Джолі та дітьми. У документі він каже, що зазвичай виконував накази особистого помічника Джолі Майкла Вієйри і дізнався, що стосунки між Піттом і Джолі розпалися 2016 року.

За словами Вебба, у документах ідеться: "Після їхнього розлучення ми з SRS Global продовжуємо забезпечувати безпеку пані Джолі, пана Пітта та їхніх дітей. Незадовго до того, як два глобальні підрядники SRS дали свідчення в судовій справі, яка, як я зрозумів, була пов'язана з розлученням пані Джолі та пана Пітта й опікою над їхніми дітьми, пан Вієйра зателефонував мені на мій мобільний телефон. Він сказав мені, що чув, що два підрядники, які забезпечували особисту охорону пані Джолі через SRS Global, можуть давати свідчення в суді у сімейних справах. Потім Вієйра попросив мене перешкодити цим двом особам давати свідчення. Я зрозумів, що пан Вієйра звертався з цим проханням від імені пані Джолі", — стверджує Вебб у своїй заяві.

Охоронець наголосив, що у нього "немає повноважень" завадити цим двом особам давати свідчення, оскільки вони були "незалежними підрядниками", а не його прямими співробітниками.

У документах стверджується, що Вієйра потім попередив Вебба, що обидва чоловіки "уклали угоду про нерозголошення" з Джолі, і якщо вони "дадуть свідчення у справі про сімейне право, Джолі подасть на них до суду".

"Я передав це повідомлення двом людям телефоном, і вони обидва сказали мені, що планують дати свідчення. Один із двох людей, Росс Фостер, уточнив, що він має намір давати свідчення незалежно від угоди про нерозголошення, якщо отримає повістку в суд. Коли Фостер розповів мені про це, він також сказав мені, що, якщо його запитають, він дасть свідчення про підслухані ним заяви, які Джолі робила дітям, закликаючи їх уникати проводити час із Піттом під час відвідин опікунів", — ідеться в позові.

Команда Пітта стверджує, що Джолі "використовує угоду про нерозголошення "неналежним чином". Раніше адвокат Бреда Джон Берлінські запевняв, що докази Вебба свідчать, що Джолі "використовувала як зброю" угоди про нерозголошення, намагаючись тримати в таємниці "сімейні проблеми" пари.

Джерело: Фокус




Похожие новости: