Поліцейські евакуювали зі Степногірська літню пару з домашніми улюбленцями

Просмотров: 130
8 травня 2024 13:55

З початку війни Степногірськ залишається для окупантів справжньою мішенню

Селище майже щодня обстрілюється, але при цьому там продовжують жити люди. Серед них – Володимир Іванович та Ольга Олександрівна. Нещодавня підступна атака окупантів розбила їхній дім, але того дня вдача їх не оминула – подружжя дивом вціліло.

Жінка каже, що неодноразово замислювалася над евакуацією, але не наважувалася, бо виїжджати було нікуди. Зупиняло й те, що вдома хворий чоловік, якого важко самій транспортувати. Шкода було залишати й маленьке господарство.

Днями запорізькі поліцейські допомогли подружжю евакуюватися до села Богатирівка. Речей було багато, адже подбали не лише про себе, але й про домашніх улюбленців – кішку Мурку з кошенятами та козу Майку. На новому місці вони житимуть у домоволодінні, яке їм підшукала донька. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Запорізькій області. 

Поліція Запорізької області закликає жителів прифронтових міст та сіл не ризикувати життям та евакуюватися на безпечну територію. До поліцейських евакуаційних груп можна звернутися за номерами телефонів:

- для жителів Пологівського району – 050-272-72-76;

- для жителів Василівського району – 097-826-20-02.




Похожие новости: