Все менше і менше: достроково склав повноваження ще один депутат Запорізької обласної ради

Просмотров: 177
3 травня 2024 19:00

Начальник ЗОВА Іван Федоров 2 травня підписав розпорядження про припинення повноважень депутата Запорізької обласної ради восьмого скликання Кирила Єрмоленка у зв’язку з його особистою заявою про дострокове складення депутатських повноважень.

Про це повідомляє сайт обласної ради.

Нагадаємо, 21 березня Верховна Рада прийняла постанову «Про здійснення Запорізькою обласною військовою адміністрацією, начальником Запорізької обласної військової адміністрації повноважень, передбачених частиною третьою статті 10 та частиною третьою статті 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», згідно з якою начальнику ЗОВА передані повноваження у тому числі щодо кадрових рішень.

Відповідні документи будуть направлені до Запорізької обласної територіальної виборчої комісії.

Кирило Єрмоленко був членом фракції Політичної партії Володимира Буряка «Єднання», був заступником голови комісії з питань законності, боротьби з корупцією, регламенту, депутатської діяльності та депутатської етики, прав людини, свободи слова та інформації.

Нагадаємо, у разі дострокового припинення повноважень депутата, за рішенням відповідної територіальної виборчої комісії депутатом визнається наступний за черговістю кандидат у депутати у відповідному територіальному або єдиному виборчому списку від цієї місцевої організації політичної партії.

Раніше МВ писали про ситуацію з керівництвом Запорізької обласної ради.




Похожие новости: