Після 38 років вегетаріанства: зірка "Шерлока" Фрімен зізнався, чому знову став їсти м'ясо

Просмотров: 154
2 травня 2024 15:15

Британський актор Мартін Фрімен, який став вегетаріанцем 38 років тому, віднедавна знову наминає м'ясце і анітрохи не шкодує про таку зміну в раціоні.

Що його до цього спонукало, 52-річна зірка "Шерлока", "Хоббіта" і "Фарґо" пояснив у подкасті "Dish", повідомляє Daily Mail.

"Зараз я зліз із вегетаріанства. Я почав бути вегетаріанцем десь у січні 1986-го. Бо мені завжди була дуже, дуже некомфортна думка про поїдання тварин. Тож я не їв справді хорошого болоньєзе відтоді - моя мама була дуже добра кулінарка", - поділився Мартін.

"Але, таким чином, це, мабуть, перший достойний болоньєзе, який я куштував за 38 років", - констатував актор, який під час запису подкасту про їжу ласував саме цією стравою.

Зі слів Фрімена, м'ясоїдство після такої тривалої перерви сприймаєтья ним як дещо справді нове і він їсть те, що йому до вподоби.

"Це кумедно, бо мені подобаються замінники м'яса, але моє зауваження щодо них, вони можуть піддаватися дуже, дуже сильній технологічній обробці, а я намагаюся їсти продукти, які менше піддавалися обробці", - пояснив актор, чому повернувся до споживання справжнього м'яса.

Серед страв, за якими він усі ці роки сумував найдужче, яйця по-шотландськи (варені яйця у м'ясному фарші та панірувальних сухарях) і традиційний британський пиріг зі свининою, який подається холодним, бо всередині начинку огортає холодець.

"Трохи гірчиці на пиріг зі свининою - о, чоловіче. Це їжа богів", - запевнив Мартін.

Джерело: Таблоїд




Похожие новости: