У Запоріжжі чоловік продавав зброю та боєприпаси

Просмотров: 214
8 квітня 2024 19:40

Запорізька поліція затримала торговця боєприпасами

Місцевий житель пропонував клієнтам гранати виробництва різних країн. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Запорізькій області.

Поліція отримала інформацію про те, що 42-річний мешканець Запоріжжя займається продажем зброї та боєприпасів.

У результаті низки оперативних заходів «ділка» заскочили на гарячому – під час спроби збути гранати типів М-67, РГН та РГО за 4 000 гривень. Його затримали на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За місцем мешкання фігуранта та в його транспортному засобі працівники поліції за силової підтримки спецпризначенців КОРД провели санкціоновані обшуки. У результаті виявили та вилучили 50 патронів калібру 7,62, постріл ВОГ-25, 150 грамів тротилу, запал до ручної гранати та снайперську гвинтівку. Речові докази направлені на експертні дослідження.

Слідчі під процесуальним керівництвом Шевченківської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Наразі затриманий перебуває під вартою.




Похожие новости: