Закрився для відновлення: у Запоріжжі внаслідок ворожої атаки зазнав серйозних ушкоджень центр допомоги мелітопольцям

Просмотров: 219
6 квітня 2024 17:17

Сьогодні зранку росія знову  атакувала Запоріжжя ракетами.

Перший вибух пролунав о 5:46, повторний — через 10 хвилин.

За інформацією голови Запорізької ОДА Івана Федорова, понівечені промислові підприємства. Попередньо, минулося без постраждалих.

А секретар Запорізької міської ради анатолій Куртєв уточнив, що після ранкової атаки ворога у місті зафіксовано ушкодження закладів освіти і медицини та житлових будинків (переважно це - вибиті вікна).

«Наразі комунальники Муніципальної аварійної служби проводять обстеження території.Дякувати Богу, ніхто з людей цього разу не постраждав», - повідомив очільник Запоріжжя.

Внаслідок ранкового прильоту зазнало ушкоджень і приміщення Відкритого простору допомоги «Саме тут», у якому надають допомогу мешканцям Мелітопольської громади. Вибиті вікна, пошкоджено стелю, розбите обладнання і меблі у приміщеннях, де проходили заняття з дітьми.

«У зв'язку з ранковим масштабним ракетним обстрілом наш центр ТИМЧАСОВО ЗАКРИТИЙ для проведення відновлювальних робіт. Слідкуйте за нашими постами у телеграм каналі для отримання подальшої інформації про дату відкриття», - повідомила команда «Саме тут Запоріжжя».

Наслідки ракетного удару для центру «Саме тут» прокоментував керівник Запорізької ОВА Іван Федоров, який працював разом зі своєю командою заступників у цьому приміщенні до свого призначення на нову посаду.

«Ракетним ударом ворог пошкодив мелітопольський дім у Запоріжжі. Відкритий простір допомоги «Саме тут».

Це місце, де протягом майже двох років команда Мелітополя допомагає десяткам тисяч переселенців з окупації.

Місце, де люди тікаючи від ворога зустріли своє і своїх - прихисток, підтримку, сімʼю. Місце, куди приходять і дорослі, і діти.

Майже щодня росія руйнує наші будинки. Вбиває наших людей і на підконтрольній Україні території, і в окупації. Тиранія не зупиниться.

Закликаю всіх партнерів Мелітополя, Запоріжжя, України не мовчати. Маємо протистояти ворогу. Маємо зупинити», - прокоментував Федоров.

 




Похожие новости: