Надія Матвєєва пояснила, чому приховує свого молодшого на 20 років бойфренда

Просмотров: 214
14 березня 2024 11:02

 

Також ведуча відповіла, чому нічого не розповідає про коханого.

Українська ведуча Надія Матвєєва не показує свого молодшого на 20 років бойфренда та публічно нічого не розповідає про нього.

Знаменитість у коментарі для Oboz.ua пояснила, чому приховує коханого. За словами ведучої, її рідні та близькі – це дорослі люди, які мають свою думку з приводу того чи іншого питання, а вона, зі свого боку, її поважає. Як пояснила Матвєєва, її коханий не бажає публічності, тож зірка не порушує його особистий простір.

"Мої близькі – дорослі люди. І вони мають право хотіти, щоб я говорила про них, або навпаки. Інакше – ні. Це як ми з вами зараз спілкуємося, а потім я піду і почну комусь без вашого дозволу про вас розповідати. Мені близькі кажуть: можна спокійно жити і не обговорювати мене? От з цього я виходжу: життя інших людей не є моєю власністю", – прокоментувала знаменитість.

Зазначимо, Надія Матвєєва вже тривалий час зустрічається з чоловіком, який молодший за неї. Про свого коханого ведуча не розповідає. Лише декілька разів зірка ділилася кадрами з чоловіком, але видно його було лише зі спини.

Джерело: ТСН

 

 




Похожие новости: