Мешканцю Запоріжжя загрожує до трьох років позбавлення волі за вбивство собаки

Просмотров: 232
13 лютого 2024 11:20

22 січня до Запорізького райуправління поліції надійшло повідомлення від небайдужого громадянина про те, що він став очевидцем того, як чоловік наніс ножове поранення собаці.

На місце прибули патрульні та слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Правоохоронці доставили пораненого пса до ветеринарної клініки, де він згодом помер. Про це повідомляє відділ комунікація поліції Запорізької області. 

У межах досудового розслідування слідчі встановили, що до кримінального правопорушення причетний 30-річний місцевий житель, раніше неодноразово судимий за вчинення майнових злочинів.

Після проведення комплексу слідчих дій, за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури, фігуранту повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Найсуворіша санкція інкримінованої статті передбачає до 3 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

12 лютого у суді підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту (з 19 по 6 годину). Досудове розслідування триває.




Похожие новости: