Художниця Гапчинська розсекретила, як завдяки Дантесу перейшла на українську мову

Просмотров: 278
3 лютого 2024 09:45

Раніше майстриня розмовляла російською.

Відома художниця Євгенія Гапчинська розповіла, як шоумен Володимир Дантес допоміг їй перейти на українську мову.

До слова, майстриня до повномасштабної війни розмовляла російською. Після вторгнення країни-агресорки Гапчинська захотіла повністю перейти на українську. Щоправда, Євгенія в інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" зізналась, що була не впевнена, чи зможе вільно розмовляти. Однак після одного інтерв'ю Дантеса, де той порадив не боятися, а говорити так, як можете, художниця перейшла на українську.

"Я спілкуюся українською. Але, як от з англійської, іноді мені потрібно перекласти, а потім сказати. Все одно, я хвалю себе. Я дуже вдячна Дантесу. Він колись сказав, що як можете, так і кажіть. Я взагалі інтерв'ю боялася давати українською, бо боялась щось не так сказати. Після Вови Дантеса я видохнула і почала розмовляти, як можу", - прокоментувала художниця.

Гапчинська також поділилася, що вдосконалює свої знання з мови. Ба більше, їй подобається, коли інші допомагають, зокрема, підказують те чи інше слово. Потім Євгенія записує у свій довідник та запам'ятовує.

"Коли мені щось невідомо, то я просто запитую. Дуже пам'ятаю, як мене один журналіст запитав, як я зараз харчуюся, чи люблю солодке. Я йому відповіла, що до солодкого…І я довго не могла знайти слово, а він мені підказав, що "байдужа". Я собі потім дома записую слова, які мені підказують, вони потім гарно запам'ятовуються", - поділилася художниця.




Похожие новости: