Боротьба під ковдрою: рогов проти єбаліка

Просмотров: 382
10 січня 2024 11:30

Головні колаборанти чубляться за яйця

Не встиг гауляйтер окупованої частини Запорізької області помітити проблему «золотих яєць», як перший додав свої «п’ять копійок».

На власному ресурсі «Рогів. Голос Народу» він написав: «За 10 днів з моменту моєї публікації ситуація з цінами на яйця в Запорізькій області кращою не стала, вартість їх стала ще вищою.

Щоб продавати яйця по 200-215 руб. закупівельна ціна на них повинна становити 191-205 руб. При цьому десяток яєць, який ми купуємо в Ростовській, Воронезькій або Московській областях з урахуванням вартості доставки в Запорізьку область, обходиться не дорожче 135 руб.

Давно настав час зрозуміти, вести бізнес у стилі "Україна від слова вкрасти" нікому не дозволено. Хотілося б дізнатися, на яких умовах отримано в управлінні торгові об'єкти? Звертаюся до керівництва обласної прокуратури.

Дорогі земляки! Надсилайте мені фото цін на яйця із зазначенням назви торгової точки та адреси».

Читаємо проміж строк. По-1-е, рогов сигналізує, що він помітив проблему першим, а влада на чолі з єбаліком не зреагувала. По-2-е, «бізнес у стилі "Україна від слова вкрасти" - це саме про нинішнього гауляйтера. По-3-е, апеляція до прокуратури та «народу», оминаючи місцеву владу свідчить: рогову тісно в рамках «суспільного діяча», він бажає більшого.

Чекаємо на відповідь від єбаліка…




Похожие новости: