Влад Яма спантеличив дописом у день масованої ракетної атаки по Україні

Просмотров: 336
30 грудня 2023 08:55

Танцівник розповів підписникам, як почувається.

Сьогодні, 29 грудня, коли російські окупанти масовано накрили Україну ракетами, хореограф Влад Яма вкотре нарвався на хейт своєю поведінкою.

Так, у сторіз своєї сторінки в Instagram Яма вирізнився цинічним вчинком. Він раптом запостив відео, в якому горить свічка. А ролик цей підписав, що "з ним усе гаразд".

Зазначимо, що на початку повномасштабної війни Влад Яма разом з родиною виїхав до США і до України більше не повертався. Тому, можливо, хореограф захворів і повідомив "друзям", що все не настільки критично. Втім, схоже, за новинами в рідній Україні танцівник не стежить.

Зазначимо, що сьогодні Росія здійснила масований ракетний обстріл по Україні. Було випущено 110 ракет. Наразі відомо про 12 загиблих і 75 поранених.

Нагадаємо, декілька тижнів тому Влад Яма показав, як разом з дружиною в Америці відсвяткував день народження сина Леона, якому виповнилося 8 років. Усміхнений хореограф поділився фото, на яких постав біля басейну та пальм. Цими кадрами артист вкотре нарвався на жорстку критику.




Похожие новости: