Молодша "сестра" Вєрки Сердючки вийшла заміж

Просмотров: 537
8 листопада 2023 16:28

Українська акторка Інна Білоконь, відома як сценічна "мама" Вєрки Сердючки, поділилася радісною звісткою. Її дочка Яна, яку жартома називають молодшою "сестрою" епатажної виконавиці, вийшла заміж.

Фотографією церемонії Інна Білоконь поділилася в своєму блозі в Instagram. У коментарях українці кинулися вітати новоспечене подружжя та згадувати Яну маленькою.

На чорно-білому кадрі видно, що дочка Інни Білоконь сяяла в білій сукні, обшитій стразами, з неглибоким декольте. Її волосся було зібране у святкову зачіску, а голова прикрашена фатою та блискучим обручем.

У руках Яни був весільний букет, а навколо падало конфеті. Чоловік, імʼя якого не називають, йшов під вінець у чорному костюмі без краватки, прикрашеному квіткою на лацкані.

Фото знаменитість підписала літерами "S" та "Y", тож можна припустити, що імʼя її новоспеченого зятя починається на літеру "С".

"Неймовірно. Вже весілля! А наче вчора ще – малеча, яка бавилася в гримерці. Кохання, поваги одне до одного і розуміння", "Мої вітання і побажання щастя", "Щасливого подружнього життя молодятам", "Миру, злагоди, кохання", – написали в коментарях.

Джерело: Оbozrevatel




Похожие новости: