У Запорізькій області відновлюють електропостачання у населених пунктах, які знеструмлювалися через рашистські обстріли

Просмотров: 538
2 жовтня 2023 13:45

Рашистські обстріли спричинили нові пошкодження в електромережах Степногірської дільниці та на Оріхівщині.

Внаслідок цього загалом були знеструмлені ще 4 291 домоволодінь та юридичних осіб. Відновити енергоживлення планується сьогодні до кінця дня за умови стабільної безпекової ситуації. Про це повідомляє ПАО "Запоріжжяобленерго"

Також повідомляється, що протягом минулої п’ятниці та вихідних ПАТ «Запоріжжяобленерго» відновило енергопостачання близько 1,8 тисячі споживачів.

Фахівці енергокомпанії повернули світло до 146 осель у 4 населених пунктах по Степногірській дільниці та до 93 домівок в одному з населених пунктів Оріхівщини, що знеструмлювалися через бойові дії.

Також енергетики усунули низку технологічних порушень в електромережах Вільнянського та Оріхівського міжрайонних РЕМ та заживили загалом 671 споживача у 7 населених пунктах та 870 місцевих родин у 4 населених пунктах відповідно.

На ранок 02 жовтня без енергопостачання залишаються 30 215 споживачів у 68 населених пунктах прифронтових територій Запорізької області.

Примітка: На тимчасово окупованих територіях ПАТ «Запоріжжяобленерго» не має доступу до електромереж та актуальної інформації щодо їх стану.




Похожие новости: