Анатомія зради: колишній перший заступник голови Запорізької ОДА очолив окупаційний орган влади

Просмотров: 547
21 вересня 2023 23:33

Колишній перший заступник голови Запорізької ОДА віктор ємельяненко обраний головою «Заксобрания Запорожской области» першого скликання. Його кандидатуру запропонувала «единая россия».

До свого обрання державний зрадник з минулого року працював на посаді заступника т.зв. губернатора Запорізької області євгена балицького.

«Впереди у нас плодотворная работа на благо нашего Запорожского края. Будем делать все, чтобы Единая Россия укреплялась и имела все возможности для реализации народной программы, поддержки жителей. У нас серьезная команда единомышленников, которые понимают, что за ними – будущее региона и его развитие», – заявив  віктор ємельяненко на зборах «единороссов», де його двигали на керівну посаду.

Сьогодні відбулася перша сесія «Законодательного собрания Запорожской области» першого скликання, на якій депутати обрали головою 70-річного віктора ємельяненка. Партія сказала: «Треба!», депутати відповіли: «Єсть!».

У «Заксобраніє» на псевдовиборах обрали 40 депутатів. Мандати розподілилися так: “Единая россия” – 34 депутата; “Справедливая россия” – 2; КПРФ – 2; ЛДПР – 2.

“Знаю виктора андреевича как человека решительного, ответственного, он имеет большой политический опыт, умеет выстраивать диалог с депутатами от разных фракций, всегда принимает активное участие в решении проблем граждан”, - прокоментував обрання віктора ємельяненка євген балицький.

Такий подарунок ексрегіонал отримав до свого 70-річчя, яке відзначатиме 11 жовтня.

Нагадаємо, віктор ємельяненко — уроженець Оріхівщини, яку окупанти нещадно нищать. Вони   вже практично зруйнували Оріхів і прифронтові села. Народився у селі Єгорівка. В Україні непогано себе почував, отримуючи престижні, як за місцевими мірками, посади - в Оріхові, а потім і в Запоріжжі.

Роботу в органах влади розпочав у 1984 році.

У 2002-2005 роках — голова Оріхівської РДА. З квітня 2006 року по квітень 2010 року - голова Оріхівської райради. У квітні 2010 року президент Янукович призначив ємельяненка головою Оріхівської райдержадміністрації. А у грудні 2011 року його в свою команду на посаду першого заступника погукав голова Запорізької ОДА Олександр Пеклушенко.

Був одним з видних представників Партії регіонів на Запоріжжі. Після перемоги Революції Гідності і втечі Януковича у 2014 році перебрався в Севастополь, де і жив до широкомасштабного вторгнення рф.

Влітку минулого року стало відомо, що ємельяненка призначили заступником т.зв. голови “військово-цивільної адміністрації“ Запорізької області.

Знаходиться у санкційних списках — його внесли США, Канада і Японія. Підстава - бере участь у діях, які дестабілізують Україну та які підривають та загрожують територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України.




Похожие новости: