Як вибрати стоматологічну клініку для лікування зубів

Просмотров: 1621
16 березня 2023 06:28

Красива посмішка – це не тільки впевненість у собі, а й здоров'я всього організму. Дуже часто проблеми з зубами викликають порушення роботи ШКТ, лор-органів та призводять до інших проблем. Тому дуже важливо регулярно відвідувати стоматолога та виявляти навіть мінімальні проблеми із зубами та яснами. Якщо вибрати хорошу клініку, відвідування лікаря буде приємною процедурою.

Вас цікавить стоматологія Одеса? Звертайтесь у Клініку Сімейної Стоматології «Дент-Хаус». Нам довіряють тисячі пацієнтів не лише з України, а й з інших країн світу – і ось чому.

Широкий профіль послуг

Наша перевага – комплексний підхід до діагностики та лікування зубів. Ми надаємо послуги з лікування карієсу та захворювань ясен, видалення зубів, протезування. Часто хвороби ротової порожнини взаємопов'язані, тому наші лікарі обов'язково працюють у зв'язці – терапевт, хірург, ортопед. При першому відвідуванні можливе проведення спільної консультації різних фахівців.

У нашій стоматологічній клініці ми наголошуємо на сімейності. У наших силах обслужити відразу всю велику родину: мамі – видалити зубне каміння, татові поставити пломбу, дитині підкрутити брекети, а бабусі – встановити імплант. Таким чином, ви заощаджуєте час.

Ми приймаємо пацієнтів у будь-який робочий час – можемо організувати огляд у фоє. Усі кабінети тематично оформлені, що викликає захоплення у дітей, а й у дорослих. Щобільше, у нас є патіо та зона відпочинку – все для вашої зручності та комфорту.

Досвідчений персонал

У нашій клініці працюють стоматологи з багаторічним досвідом роботи. Це дуже важливо для пацієнтів, оскільки фахівці можуть упоратися навіть із найскладнішим випадком. Усі лікарі формують бригади, тож кожен знає, куди логістично рухати пацієнта. Крім того, фахівці нашої клініки регулярно підвищують кваліфікацію.

Санітарні норми клініки

Стерильність – головне правило нашої клініки:

  1. Всі інструменти ретельно стерилізуються.
  2. Регулярно проводиться знезараження кабінетів.
  3. Виконання всіх правил суворо контролюється представниками санепідемстанції.
  4. Стерилізація проводиться за допомогою найновішого європейського обладнання.
  5. Лікарі працюють у змінному одязі, обов'язково змінюють рукавички та маски.

Також ми дбаємо про наших пацієнтів – видаємо бахіли, одноразові халати.

Стоматолог приймає пацієнтів не більше 6 годин

Від уважності лікаря залежить результат лікування. Через втому будь-який, навіть найкваліфікованіший фахівець, може зробити помилку. Щоб цього не сталося, ми ретельно контролюємо зміни та не допускаємо перероблення.

Наявність спеціалізованого обладнання

Нове медичне обладнання – важливий аспект якісного лікування. Ми маємо все необхідне для комплексного лікування будь-яких проблем. Кожен кабінет обладнано стандартно – стоматологічна установка, рентген, монітор, інтраоральна камера. Також у нашій клініці є ультрасучасний томограф, а саме обладнання постійно оновлюється.

Медична карта

Оформлення медкарти – це необхідна процедура. Лікар будь-якої миті може переглянути історію хвороби, дізнатися про супутні захворювання, алергію. У кожному кабінеті є комп'ютери, де зберігається історія хвороби пацієнта – фахівець може ознайомитися з нею за лічені хвилини. Також усі лікарі швидко та без затримки передають один одному відомості про пацієнта.

Пацієнт ознайомлений із планом лікування

Фахівець докладно розписує план лікування та завжди пропонує альтернативні варіанти. Завдяки широкому спектру якісних матеріалів можна варіювати вартість лікування. Послуги лікаря оплачуються стандартно, але завжди можна скоригувати ціну на матеріали.

Клініка надає гарантію

Наші лікарі завжди надають гарантію на надані послуги. У разі виникнення будь-яких неприємностей ми завжди виправляємо недоліки безкоштовно.

Сімейна стоматологія Одеса – ваш найкращий вибір для лікування зубів. Запишіться до нас на прийом прямо зараз!




Похожие новости: