Які режими пропонує гра Counter-Strike: Global Offensive

Просмотров: 1346
28 вересня 2022 10:50

Counter-Strike: Global Offensive – відома гра, яка розроблена компанією Valve і Hidden Path Entertainment. Це остання розробка з серії ігор Counter-Strike, яка з’явилась на світ у 2012 році. Один з найпопулярніших шутерів від першої особи, яка стала не просто розвагою, а базою для змагань геймерів з усього світу. Є портал КС ГО, який висвітлює останні новини, що пов’язані з цією грою. Наприклад робить огляд турнірів, матчів, що особливо цікаво кіберспортсменам та людям, які хотіли би підвищити свою кваліфікацію у цій сфері. В грі приймає участь близько 11 мільйонів гравців.

Особливості ігрового процесу

Всі гравці які знаходяться на майданчику, діляться на дві великі команди – спеціальні війська та терористів. Вони повинні боротись за основні цілі в процесі гри, змагаючись за позиції. Є кілька режимів. Найпопулярнішим є варіант, коли терористи займаються закладанням бомб, а спецвійська повинні бомбу знайти та дезактивувати. Також популярним варіантом є операція з врятуванням заручників.

У гри є 9 режимів, що випущені офіційно. Можна підбирати партнерів, користуватись картами та іншими допоміжними інструментами. Деякі команди приймають участь в турнірах та лігах, оскільки Global Offensive стала однією з найбільш популярних кіберспортивних дисциплін. Кожна команда складається з 5 бійців. Вони будуть змагатись до тієї пори, поки всі бійці однієї з команд не вилетять (загинуть), або поки не виконають ціль.

Перед кожним раундом бійці знаходяться на базі. Перш ніж почати виконувати завдання, гравці отримують невелику кількість коштів, здоров’я та зброю. На початковому етапі зброя мінімальна, але можна придбати додаткову в зоні покупок, яка діє протягом обмеженого часу. Якщо бійці успішно виконають завдання, вони отримують кошти. Може бути додаткова винагорода, яку гравці отримують в кінці раунду. Якщо виграли, винагорода буде більшою, якщо програли, то меншою. Якщо зробите помилку (вб’єте члена своєї команди або заручника), тоді доведеться пожертвувати частиною коштів. Будете оштрафовані.

Якщо вас уб’ють в ігровому процесі, можна продовжувати спостерігати за тим, що відбувається в ході раунду. Але без можливості прийняти будь-яку участь. Якщо ви новачок в Global Offensive, варто розпочати з навчального режиму, де можна засвоїти основні особливості ігрового процесу. Наприклад, як користуватись зброєю, поводити себе в бою, пересуватися на майданчику та інші нюанси, які необхідно ідеально знати в процесі гри.

Найпопулярніші режими гри

Перш ніж грати, потрібно заздалегідь обрати режим, у якому будете знаходитись. Серед найпопулярніших режимів можна приділити увагу наступним:

  • Classic competitive. Це змагальний формат, який передбачає бій між 10 гравцями, які розділені на 2 команди по 5 людей. Бажано, щоб їх рівень майстерності був приблизно однаковим. Щоб перемогти потрібно виконати завдання або перебити всіх бійців протилежної команди. Гра триватиме 16 раундів, але на 15 учасники змінюють команду на протилежну.
  • Classic сasual. Режим ще називають спрощеним. Він практично ідентичний попередньому, але грати потрібно не 16, а всього 8 раундів. Різниця у сумі коштів, яку отримаєте за вбивство ворога – тут вона вдвічі менша.
  • Deathmatch. Цей режим називається боєм на смерть. Його тривалість всього 10 хвилин, за які кожна команда повинна набрати максимально можливу для себе кількість балів. Вони даються за вбивство супротивника або допомогу у цьому процесі.
  • War Games. Це одразу декілька режимів, особливість яких у оригінальних умовах. Сюди входять режими Arms race, The Flying Scoutsman та Demolition.
  • Danger Zone. Режим, де можна грати самотужки або у парі з іншим гравцем, намагаючись вижити на острові, відбиваючись від ворогів та уникаючи смертельних пасток.
  • Retakes. Це гра на перехоплення, у яку грають терористи (3 людини) проти спецвійськ (4 людини). Команда перемагає, якщо отримає перемогу хоча б у 8 раундах з 15.

Також гравцям пропонуються щотижневі змагання з різними завданнями та тематичні завдання, які дозволяють отримати додаткову зброю чи корисні регалії.




Похожие новости: