Ігри, в які можна грати з друзями

Просмотров: 603
3 листопада 2021 16:27

Відмінною розвагою для друзів або всіх членів сім'ї, що зібралися разом, стануть ігри для компанії за столом. Це чудовий спосіб провести весело час і просто відволіктися від реальності, роботи, проблем. В Україні, як і скрізь у світі, сьогодні є великий вибір настілок на будь-який смак. Серед усього цього асортименту часом складно вибрати цікаві настільні ігри, які сподобалися б усім присутнім на вечірці. У зв'язку з цим слід скористатися кількома простими порадами.

Ігри для компанії - що потрібно врахувати перед покупкою

Є кілька моментів, що мають значення під час вибору настілки.

Місце гри. Вибираючи найкращі настільні ігри для компанії, варто врахувати, де саме ви гратимете. Для ряду настілок, до цього списку входить і Твістер, потрібно досить багато вільного простору.

Число гравців. Як правило, на всіх упаковках вказується скільки людей може грати. Є цікаві ігри для двох, а є для компанії, що складається з великої кількості людей.

Час. Існують популярні настільні ігри, які тривають близько п'ятнадцяти хвилин, а є й такі, тривалість яких набагато більша.

атмосфера. Деякі настілки досить галасливі, тому грати в них бажано в таких місцях, де поряд немає сторонніх.

Вік гравців. Цей показник, як і кількість учасників, вказується на коробці.

Жанр настільних ігор

Вибираючи ігри для компанії на природі або за столом, важливо звернути увагу на її жанр, тематику, складність. Щоб було простіше зорієнтуватися, можна попередньо ознайомитися з оглядом різних ігор та відгуками. Загалом вони поділяються на кілька категорій:

  • логічні – найбільше підійдуть тим, хто любить розгадувати загадки, продумувати свої кроки, виробляти тактику, робити прогнози;
  • стратегічно – в основному вони пов'язані з якимись бойовими діями і також вимагають певної вправності щодо оцінки ситуації;
  • детективні – цікаві ігри для компанії, що дозволяють гравцям перетворитися на справжнього детектива чи мафіозі;
  • рольові - мається на увазі перетворення гравців у тих чи інших персонажів, можливість стати частиною нереального світу;
  • економічні – ці ігри для компаній протягом тривалого часу входять до рейтингів найпопулярніших, але підходять далеко не всім;
  • творчі - ідеальний варіант для тих, хто не любить тримати свою фантазію в якихось рамках;
  • пригодницькі - такі настілки мають на увазі сюжети про піратів, пошук скарбів і так далі
  • 18+ - здебільшого даний вид ігор популярний серед закоханих та сімейних пар.

Є й інші варіанти, наприклад, просто розважального характеру, які забезпечують усім присутнім позитивні емоції, чудовий настрій та веселощі.

Для того щоб купити настільні ігри гарної якості сьогодні ви зможете знайти у магазині Будинок ігор. Їхній асортимент регулярно поповнюється, тому підібрати найбільш підходящі варіанти праці не складе.

*




Похожие новости: