Вчимося писати робочий зошит, який допоможе дитині здобути нові навчальні компетентності

Просмотров: 647
28 квітня 2021 18:35

Робочий зошит серії «Крок до школи» автора Василя Федієнка створено для того, щоб малюк почав писати за простою інструкцією, а згодом розвивав свої здібності. Кожне завдання розпочинається з обведення пунктирних ліній. Пропонований для дошкільнят Вчимося писати робочий зошит розпочне знайомство малюка з написанням друкованих літер. Така методика полегшує роботу мозку, бо друкована літера має прості графічні елементи. Коли сприймання нового матеріалу дитини розвинеться й стане більш усвідомленим та сконцентрованим, можна буде практикувати тренування прописних літер.

Вчимося писати робочий зошит: видання, що відповідає віковим особливостям дошкільняти

Старший дошкільний вік характеризується активним образним мисленням. Навчальні матеріали повинні сприяти паралельному вивченню літер та їх написанню. Дитина знайомиться не тільки з літерами у друкованому варіанті, а також з предметами та об’єктами, які треба обвести або домалювати до них елементи, яких не вистачає. Вчимося писати робочий зошит пропонує той обсяг матеріалу, що буде доступним для сприймання у віці від 5 років, дитина не буде перевантажувати діяльність мозку, роботу м’язів кисті. У письмових видах роботи треба стежити за фізіологічними, інтелектуальними та психічними особливостями малюка.

Вчимося писати робочий зошит Василя Федієнка ефективно впливає на якісну підготовку до школи:

  1. Він містить не тільки завдання з письма, а й віршики-знайомства з літерами. Дитина читатиме їх разом із дорослими, зможе розфарбувати малюнки й закріпити сприймання нового матеріалу. У віці 5+ років діти прагнуть продемонструвати свою кмітливість та отримані навички.
  2. Синя графітна сітка й контрастні чорні літери сприяють розрізненню величини букв, форми, відступів між написаними літерами у рядку.
  3. Дизайн та інформаційне наповнення зошита логічно пов’язані, автор Василь Федієнко враховує можливості дитини цього віку й не обтяжує видання складними завданнями та елементами.

Робочий зошит «Вчимося писати. Синя графічна сітка» корисно купити,щоб зосередити маленького учня на важливих етапах шкільної програми. Вивчення букв має супроводжуватися навчанням каліграфічного письма й читанням.

Підготовка до першого класу потребує якісного добору навчального матеріалу, тому видавництво Школа активно працює над створенням сучасних корисних та цікавих посібників. В інтернет-магазині читач зможе ознайомитися з асортиментом робочих зошитів для дошкільнят українською, російською, англійською мовою: «Цікава математика», «Готуємо руку до письма», «Вчимо англійську» та багато іншого. Варто враховувати, що ціни на товари відрізняються з огляду на кількість сторінок, художнє оформлення, інформативну наповненість. При замовленні від 400 грн доставка в межах України буде безкоштовною, ціна на товари на сайті періодично знижується. Придбати прописи та робочі зошити видавництва ви можете також у торговельних представників «Школи» у своєму місті.

*




Похожие новости: