Покрівельні матеріали для приватних і багатоповерхових будинків

Просмотров: 636
26 грудня 2020 17:55

Покрівля є тим самим елементом будівлі, якість якого визначає, наскільки довго простоїть будинок або нежитлове приміщення. На тлі цього не дивно, чому будівельні компанії, приватні особи, що роблять ремонт самостійно приділяють так багато уваги того, щоб вибрати високоякісні покрівельні матеріали для даху. Надійне дахове покриття є головним захистом приватного будинку під час осінніх злив і зимових снігопадів.

Пропозиції від Ruukki виручають бажаючих оснастити дачу, котедж, приватний будинок, офіс, господарську споруду або багатоквартирний будинок ось уже майже півстоліття. Фахівці віддають перевагу цьому бренду, так як якість конструкції було перевірено на практиці, а довговічність матеріалу дійсно відповідає заявленим показникам з інструкції. Ще одним важливим пунктом, що свідчить на користь вибору продукції Ruukki, вважається великий асортимент. Консультанти готові представити не тільки безліч варіантів по цветовой палітрі, але і видам оформлення. Така різноманітність дозволяє використовувати покрівельний матеріал для оформлення будинків в традиційному і сучасному стилі.

Якісний і привабливий покрівельний матеріал

Схематично найбільш популярні варіанти покрівлі можна розділити на 3 основні групи. У них потрапили:

  • металочерепиця;
  • фальцева покрівля;
  • профнастил.

Розглядаючи найбільш популярні рішення, фахівці виділяють металочерепицю від Ruukki. Клієнти віддають їй перевагу з-за наявності унікального покриття, яке базується на залученні ВТ-технології. Завдяки такій розробці матеріал виявився стійкий по відношенню до негативного впливу корозійного процесу. Порадує металочерепиця нового покоління і своєю екологічністю, не кажучи вже про те, що колірна гамма покрівлі включає великий список можливостей.

Профнастил вважається бюджетним варіантом для тих, хто звик на перше місце ставити питання вартості. З технологічної точки зору профнастил являє собою цільне оцинковане полотно, яке доповнюється полімерним покриттям. Традиційно таке рішення має попит для будівництва та / або ремонту нежитлових приміщень: цехів, виробництв, промислових об'єктів.

Фальцева покрівля є найкращим рішенням для тих, хто збирається на даху організувати справжній витвір мистецтва. Матеріал може впоратися з перекриттям найскладніших сполук, що підвищує його цінність на ринку будматеріалів.

*




Похожие новости: