Мелитопольцев зовут подписать петицию о расследовании госизмены

Просмотров: 1319
8 вересня 2020 09:55

Мелитопольцам предлагают подписать петицию о расследовании возможной госизмены.

Речь, напомним, идет о том, что нардеп Владимир Арьев на своей странице в соцсети опубликовал обвинения в сторону Офиса президента в "сливе" спецоперации, в результате чего в Россию отправили человека, непосредственно убившего мелитопольских летчиков над Луганском в 2014 году.

Это возмутило семьи погибших. Поэтому на портале Верховной Рады зарегистрирована петиция "Родичі загиблих в українсько-російській війні вимагають створення ТСК щодо розслідування можливої державної зради".

"Ми, родичі і близькі українських воїнів, які загинули захищаючи Україну у найбільш важкий період російські агресії, з гірким подивом читаємо в різноманітних ЗМІ шокуючу інформацію про те, що операція з вивезення в Україну російських найманців, і бійців ПВК «Вагнер» була зірвана.

Це не просто бійці одіозного підрозділу найманців. Це люди, які вбивали наших рідних, воювали проти нашої армії на Донбасі в 14-15 роках. Це військові злочинці, які вчинили безліч кривавих злочинів на території України. Частина з яких стали найбільш трагічними сторінками цієї війни.

Ми не зацікавлені в скандалах, спекуляціях і появі десятків непідтверджених версій. Нам потрібна правда, і чітке розуміння того, що держава виконує свої функції щодо захисту закону, своїх громадян, своїх воїнів, і служить торжеству справедливості - а не навпаки. Бо непокаране зло має властивість повторюватись знову, і що найгірше - нагадувати про себе тим людям, хто раніше пережив від нього біль втрати своїх близьких.

Тому ми вимагаємо справедливості і встановлення істини. Вимагаємо відповіді на питання - хто винен у тому, що бойовики, на чиїх руках кров українських солдат, українських військових і льотчиків - в останній момент уникли покарання?" - сказано в петиции.

Подробнее ознакомиться с ней и подписать, можно здесь

В Мелитополе также 5 сентября прошел пикет "Вимагаємо правди", к которому могли присоединится все желающие.




Похожие новости: